ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που σκοτώθηκε στο τροχαίο (video)




Συγκλονίζουν οι γονείς του μωρού το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τη
γιαγιά του το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019, όταν ένας 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε με σφοδρότητα τη γιαγιά και το παιδί, εκτοξεύοντάς τους κάποια μέτρα μακριά.
Ο πατέρας του μωρού και γιος της άτυχης γυναίκας που βρήκαν τραγικό θάνατο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ξέσπασε λέγοντας: «Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή δεν με νοιάζει». «Να τον κλείσουν φυλακή, το παιδί μου, η πεθερά μου» φώναζε η μητέρα του άτυχου μωρού.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το Open Tv:

Οργή και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία από την απόφαση του εισαγγελέα στο Ναυτοδικείο Πειραιά να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο
Ο εισαγγελέας από Ναυτοδικείο Πειραιά αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον δράστη.Ο 28χρονος που είναι στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, έφτασε στο σημείο να πέσει στη θάλασσα προκειμένου να γλυτώσει στην σύλληψη από την αστυνομία. 
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ο εισαγγελέας έκρινε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος.

Αίγιο: Τι είπε ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας
Μιλώντας στο pagenews ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ερινέου Παναγιώτης Περλέγκας ανέφερε συγκλονισμένος: “Κανείς μας δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που μας συνέβη. Ο πατέρας που έχασε τη μάνα του και το παιδί του στο δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τον προηγούμενο μήνα είχαν βαφτίσει τον μικρό Γιαννάκη”. Ο κ. Περλέγκας ανέφερε επίσης:
“Όπως μου είπαν γιατί δεν ήμουν μπροστά στο δυστύχημα ο 28χρονος οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κατευθυνόμενος στο Αίγιο. Στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τη γιαγιά που κρατούσε το καροτσάκι με το παιδί”. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου