ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

10 πράγματα που βρίσκουν οι άνδρες ελκυστικά πάνω σου



Πάντα περιποιείσαι τον εαυτό σου όταν βγαίνεις έξω. Πάντα προσπαθείς να γίνεις πιο ελκυστική για εσένα αλλά και για τους άνδρες.




Υπάρχουν πολλά πράγματα που ένας άνδρας προσέχει σε μία γυναίκα και τα βρίσκει ελκυστικά. Πιο κάτω θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις 10 από αυτά που βρίσκουν οι άνδρες hot στις γυναίκες.


1. Η προφορά σου. Πως εμείς τρελαινόμαστε με το ψεύδισμα του Σκαρμούτσου; Έτσι και στους άντρες μας αρέσει αυτή η ιδιαιτερότητα σου. Μην ρωτάς το γιατί. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο να μιλάει. Κάποιες έχουν παραπάνω νάζι στη φωνή τους, άλλες μιλούν λίγο τραγουδιστά, άλλες μπορεί να έχουν ιδιαίτερη προφορά λόγω καταγωγής ή ελαφρύ ψεύδισμα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους ιδιαιτερότητες έλκουν τους άντρες. Οπότε μίλα ελεύθερα.

2. Οι μικρές ατέλειες στο σώμα μας. Εμείς πασχίζουμε να είμαστε εμφανισιακά τέλειες κι όμως οι εκείνοι βρίσκουν ερωτικές τις μικρές μας ατέλειες .Αυτό το χνουδάκι στη βάση της πλάτης.(Χνουδάκι είπε, όχι γούνα). Μία στρογγυλή, απαλή κοιλιά. Τέλεια δικαιολογία για να μην κάνεις κοιλιακούς σήμερα. Σε μερικούς αρέσουν και τα ελαφρώς πεταχτά δόντια αλλά και τα ελαφρώς πεταχτά αυτιά που συγκρατούν πίσω τα μαλλιά. Οι ουλές, και ειδικά η ιστορίες γύρω από αυτές». Ξέχνα λοιπόν τις αισθητικές επεμβάσεις και την προσπάθεια να είσαι τέλεια!

3. Μία γυναίκα που απολαμβάνει το φαγητό και δεν φοβάται να βουτήξει μέσα σε ένα πιάτο με φτερούγες κοτόπουλο και bbq σος. Με τα χέρια. Φέρε τα ντελίβερι να παραγγείλουμε, μην το καθυστερούμε …Ναι εδώ ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις, γι” αυτό λέμε να γίνουμε κάπως πιο σαφείς και συγκεκριμένοι. Όταν μία γυναίκα απολαμβάνει το φαγητό της και δεν ντρέπεται να το κάνει ακόμα και μπροστά σε κόσμο, ή στον άντρα με τον οποίο έχει βγει ραντεβού, δίνει το μήνυμα ότι είναι σε θέση να αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές, ηδονές θα το πούμε εμείς, της ζωής! Ευτυχώς γιατί η σαλάτα δεν αντέχεται για ακόμα ένα ραντεβού!

4. Οι γυναίκες όταν βγαίνουν από το γυμναστήριο και είναι λίιιιγο ιδρωμένες. Με έμφαση στο «λίιιγο» φανταζόμαστε. Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι όταν ιδρώνεις είσαι ο πιο αντι-σεξουαλικός άνθρωπος στον πλανήτη γη, αλλά οι άντρες έχουν άλλη άποψη. Οι άντρες βλέπουν στο ιδρωμένο μας κορμί μια φυσική λάμψη και αυτό μάλλον έχει να κάνει με πρωτόγονα ένστικτα. Άλλωστε στους άντρες αρέσει πολύ η μυρωδιά μας. Κι όταν λέω η μυρωδιά μας δεν εννοώ το άρωμα σου, εννοώ τη φυσική μυρωδιά του σώματος σου. Μου είπαν τα αγόρια και μου το εξήγησε και η επιστήμη ότι η μυρωδιά λειτουργεί σαν ενεργοποίηση των ορμονών, οπότε το να σε μυρίζει στο μπλουζάκι ή στο μαξιλάρι του είναι μόνο….ωραίο!

5. Όταν γελάμε μέσα από την καρδιά μας. Μα φυσικά και ένας άντρας δεν εντυπωσιάζεται από ένα ψεύτικο γέλιο που απορρέει κυρίως από ευγένεια. Ένας άντρας για να ερωτευτεί μια γυναίκα θέλει να είναι πρώτα από όλα ειλικρινής και αυθόρμητη. Να γελάει μέσα από την ψυχή της όταν συμβαίνει κάτι αστείο και να μην κρατάει τα προσχήματα. Γέλα λοιπόν χωρίς να σκέφτεσαι αν τσαλακώνεις την εικόνα σου εκείνη την ώρα. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι που γοητεύει τους άντρες! Πόσο μάλλον αν γελάς με τα αστεία του. Για την ακρίβεια, όταν η γυναίκα θεωρεί ότι ένας άνδρας είναι αστείος και γελά δυνατά με τα αστεία του θεωρείται πολύ ερωτική.

6. Το να μεθάμε λίγο από το αλκοόλ. Ναι κι όμως! Το να γινόμαστε λίγο πιο εύθυμες, κοινωνικές, χαλαρές και αυθόρμητες με το ποτό αρέσει στον άντρα. Μπορεί εμείς να νομίζουμε ότι αρχίζουμε τα χαζά και ότι φερόμαστε ανώριμα εκείνη την ώρα, τους άντρες όμως αυτό τους αρέσει. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις με το αλκοόλ γιατί από σέξι ναζιάρα θα καταλήξεις να παραπατάς και να ανακατεύεσαι. Και μια τέτοια εικόνα δεν γοητεύει κανέναν άντρα πίστεψέ με.

7. Το να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με τις πυτζάμες και τις παντόφλες. Μα γιατί να ξυπνάς πρωί -πριν από αυτόν- για να βαφτείς και να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Δεν θέλει όταν ξυπνάει να αντικρίζει δίπλα του μια Barbie… Θέλει να βλέπει το κορίτσι του αμακιγιάριστο, με μπερδεμένα μαλλιά να του λέει καλημέρα με αυτή τη βραχνή φωνή που μόλις ξύπνησε. Θέλει να είσαι άνετα ντυμένη μέσα στο σπίτι. Να κυκλοφορείς χωρίς καμία ντροπή με τις πυτζαμούλες και τις παντοφλίτσες σου. Αυτήν τη φυσική εικόνα βρίσκει σέξι και όχι μια γυναίκα πάντα στιλιζαρισμένη, περιποιημένη χωρίς να πετάει τρίχα στο κεφάλι της. Όλα έχουν την ώρα τους. Και όλα φυσικά τα όριά τους. Μην το παρακάνεις. Προσοχή στις υπερβολές. Όλα με μέτρο. Το μυστικό εδώ είναι «επιτηδευμένα ατημέλητη».

8. Ο φόβος κι ο πανικός σας για μικροπράγματα. Είναι γνωστό ότι μπορεί να πανικοβληθείτε βλέποντας μια μικρή κατσαρίδα ή ακούγοντας κεραυνούς. Αυτό όμως δεν τους ενοχλεί. Ίσα ίσα τους αρέσει πολύ να νιώθουν ότι θέλετε να προστατευτείτε στην αγκαλιά τους. Το παίζουν και ήρωες-wonder boys. Κάπως σαδιστικό είναι να έλκεσαι όταν ο άλλος φοβάται, αλλά ισχύει. Ίσως οι άντρες να νιώθουν πιο δυνατοί όταν μια γυναίκα φοβάται… Να νιώθουν ότι μπορούν να την προστατέψουν ή να τη σώσουν!

9. Να σας παρακολουθούν που φτιάχνεστε. Τα μαλλιά το κραγιόν, το eyeliner, το make-up, το eyelash-όπα, πολλά είπα. Εντυπωσιάζονται όταν σας βλέπουν να τα κάνετε όλα με τόση ακρίβεια και τακτική! Αν και το βαρύ μακιγιάζ απωθεί τους περισσότερους άντρες, όλοι τους ενθουσιάζονται με την ακρίβεια με την οποία μπορεί μια γυναίκα να βάλει μολύβι ματιών, κραγιόν, μάσκαρα κ.ο.κ. Του φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο και 100% γυναικείο!

10. «Μου αρέσει να την βλέπω να φοράει τα ρούχα μου»: Κι εμείς που νομίζαμε ότι η φόρμα και το φαρδύ του t-shirt τον ξενερώνει… Κάπως παράξενο κι αυτό αλλά συμβαίνει… Οι άντρες ελκύονται πολύ όταν βλέπουν τις γυναίκες να φοράνε πρόχειρα το δικό τους αντρικό πουκάμισο που συνήθως τους είναι και λίγο μεγάλο. Ειδικά αν είσαι ξυπόλυτη και δεν φοράς και κάτι άλλο από μέσα!




donna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου