ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτά τα 6 πράγματα κάνουν οι νοσοκόμες και δεν αρρωσταίνουν ποτέ








Eπιτελούν κοινωνικό έργο γιατί το επάγγελμά τους
επικεντρώνεται στην προστασία του κυριότερου αγαθού όλων, την ανθρώπινη ζωή.


Οι νοσοκόμοι (γυναίκες και άνδρες) είναι αρμόδιοι (μαζί με άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης για την ασφάλεια και την αποκατάσταση των χρόνια ή έντονα ή τραυματισμένων ανθρώπων την συντήρηση υγείας του υγιούς ατόμου. Είναι καθημερινά εκτεθειμένοι σε μικρόβια και μολύνσεις και είναι ζωτικής σημασίας για εκείνους να καταφέρνουν να παραμένουν υγιείς. Η καθημερινότητά τους είναι δύσκολη και απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς που μπορεί να ξεφεύγουν από ένα προκαθορισμένο ωράριο. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα πρέπει να θωρακίζεται για να μπορούν να διεκπεραιώνουν τα καθήκοντά τους; Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό; Τι κάνει μια νοσοκόμα και δεν αρρωσταίνει εύκολα αν και τίθεται συνεχώς σε όχι τόσο ευνοϊκές συνθήκες;

Πέρα από το να πλένουν τα χέρια τους και να κάνουν αντιγριπικά εμβόλια, οι νοσοκόμες με επτά τρόπους καταφέρνουν να παραμένουν υγιείς.

1) Oι νοσοκόμες δεν πιάνουν τα χέρια τους με το πρόσωπό τους:Σύμφωνα με έρευνες, οι ασθένειες μεταδίδονται συχνότερα μέσω των χεριών, της μύτης, των ματιών και του στόματος. Οι νοσοκόμες αποφεύγουν να αγγίζουν το πρόσωπό τους με τα χέρια τους. Αν χρειαστεί να το αγγίξουν για τον οποιοδήποτε λόγο, το κάνουν με ένα χαρτομάντιλο.

2) «Δεν επαναπαύονται για την υγιεινή ακόμα κι όταν δεν είναι στη δουλειά»: Χώροι όπως το γυμναστήριο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ατμ, καταστήματα που έχουν πολυκοσμία συγκεντρώνουν πολλά μικρόβια. Οι νοσοκόμες προσέχουν τις χειραψίες, τις συναλλαγές, το πού ακουμπούν όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

3) Προσέχουν..


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου