ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ο κ. Αυγενάκης ουδέποτε επιχείρησε να μιλήσει ή να συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον κ. Περέιρα..



Σε σημερινό της ρεπορτάζ, που αναπαράγεται ήδη από ιστοσελίδες, η εφημερίδα "Live Sport" καταγράφει υποτιθέμενη
επιθυμία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να έχει τετ α τετ με τον Μέλο Περέιρα και υποστηρίζεται, επιπλέον, ότι δεν δόθηκε "πράσινο φως" στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή από τις υπερκείμενες αρχές. Το ρεπορτάζ είναι παντελώς ανυπόστατο. Ο κ. Αυγενάκης ουδέποτε επιχείρησε να μιλήσει ή να συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον κ. Περέιρα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ως γνωστόν, συνεργάζεται θεσμικά, στενότατα και επανειλημμένος με τις FIFA/UEFA και τους εγχώριους θεσμικούς παράγοντες για προβλήματα του ποδοσφαίρου, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Πολιτείας (ασφάλεια στα γήπεδα, αντιμετώπιση της βίας, προσυνεννοημένοι αγώνες).
Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, εντάσσεται και η ήδη δημοσιοποιημένη, για αύριο, ευρεία σύσκεψη στο Υφυπουργείο με θέμα «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Στη σύσκεψη είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1 καθώς και ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Μεταξύ αυτών, μάλιστα, συμπεριλαμβάνονται και οι κ. Περέιρα και Μάριν της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΟ.
Η ψευδής πληροφορία, λοιπόν, για αποτυχημένη απόπειρα συνάντησης με τον κ. Περέιρα, προφανώς διακινείται από όσους ενοχλούνται με τις έως τώρα επιτυχημένες πρωτοβουλίες, τις ενέργειες και τις δράσεις του κ. Αυγενάκη, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου