ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Μαθητής βρέθηκε λιπόθυμος σε σχολική τουαλέτα μετά από χρήση ουσιών



Ανησυχία στις αρμόδιες αρχές αλλά και σε γονείς έχει προκαλέσει το περιστατικό με ανήλικο μαθητή, σε
σχολείο του Βόλου, ο οποίος βρέθηκε λιπόθυμος στις τουαλέτες μετά από χρήση ναρκωτικών.
Την ουσία δοκίμασε μαθητής την ώρα του διαλείμματος στις σχολικές τουαλέτες, με τον νεαρό να βρίσκει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο επιστάτης του σχολείου ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με το περιστατικό να καταγράφεται τη Δευτέρα (23/9) σε κεντρικό Γυμνάσιο - Λύκειο του Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούσε νεαρός, που φέρεται να πέρασε τα ναρκωτικά. Πρόκειται για μαθητή, που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την εκπαιδευτική κοινότητα και μάλιστα πέρυσι είχε απομακρυνθεί από το σχολείο.






Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος, παρά την απομάκρυνσή του και την εγγραφή του σε γειτονική σχολή, συνέχιζε να πηγαίνει στο σχολικό συγκρότημα ως εξωσχολικός και πολλές φορές κατάφερνε να μπαίνει και μέσα ερχόμενος σε επαφή με μαθητές.

Έτσι και τη Δευτέρα όπου κατευθύνθηκε στις σχολικές τουαλέτες και εκεί φέρεται να έδωσε σε μαθητή Γυμνασίου να δοκιμάσει χασίς. Εκείνος έφυγε, ο μαθητής όμως δεν αισθανόταν καλά και όταν χτύπησε το κουδούνι για την επιστροφή στην τάξη, εκείνος δεν μπορούσε να πάει καθώς ζαλιζόταν και έκανε εμετό.

Εκεί τον βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο επιστάτης του σχολείου και σήμανε συναγερμός. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε η ύπαρξη στον οργανισμό του ουσιών και ενημερώθηκε η Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου