ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιο από τον Μητροπολίτη Γρεβενών, τον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και το ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών (εικόνες)

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.Δαβίδ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάννη Γιάτσιο
πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ την Πέμπτη 25-9-2019 με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη καλή και παραγωγική θητεία ενώ με τη σειρά του ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη μας και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή και εποικοδομητική.


Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αστυνομίας Γρεβενών, Χρήστο Ζαμπούρα
Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γιάννη Γιάτσιο επισκέφθηκε στο γραφείο του την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αστυνομίας Γρεβενών, κ. Χρήστο Ζαμπούρα.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρχει άψογη συνεργασία για το σκοπό αυτό.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών



Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γιάννη Γιάτσιο επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 26-9-2019 στο γραφείο του ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών κ.κ. Γεώργιος Τσιακμακόπουλος, Θεόδωρος Τριγώνης, Ντίνας Κων/νος και Νικόλαος Καγκελάρης στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. αφού ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη καλή και γόνιμη θητεία, του παρουσίασαν αναλυτικά τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Ο κ. Γιάτσιος τόνισε πως θα συμβάλλει όσο μπορεί στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το προσωπικό, θα υπάρχει άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες και τα αιτήματα της Ένωσης.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου