ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ απαντά στον κ.Πάτση





O εμφανής εκνευρισμός του Βουλευτή κ. Πάτση σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μαρτυρά το γεγονός ότι ο
«βουλευτικός μήνας του μέλιτος» τελείωσε και ίσως τώρα κατάλαβε ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με επικοινωνιακά τρικ και ερωτήσεις στη Βουλή των Υπουργών της δικής του Κυβέρνησης.

Ο κ. Πάτσης αφού κατά την προεκλογική περίοδο μας γύρισε δεκαετίες πίσω, με αφίσες και σόου (κατά παράβαση του νόμου), με διορισμούς και καθρεφτάκια, τώρα χρησιμοποιώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό προσπαθεί να στρέψει την μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη.

Η κριτική που του ασκήσαμε ως προς τη θέση του και τις ενέργειές του, για τους πρόσφυγες στον ορεινό όγκο, έχει να κάνει με το ότι χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν, χωρίς να διαβουλευτεί με τους ξενοδόχους, τον εμπορικό σύλλογο, το επιμελητήριο, τους υπόλοιπους φορείς δημόσιους και ιδιωτικούς πράττει αυτοβούλως, προφανώς για να ικανοποιήσει προεκλογικές δεσμεύσεις και προκαλεί όλους τους υπόλοιπους να πάρουν θέση.

Επιτίθεται στους ξενοδόχους και στον ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για ΜΚΟ και συμφέροντα στον ορεινό όγκο. Επειδή ο κ. Βουλευτής είπε ότι γνωρίζει τα ονοματεπώνυμα των συριζαίων και όχι μόνο, που βρίσκονται πίσω από τις ΜΚΟ, τον προκαλούμε να δημοσιοποιήσει τα ονοματεπώνυμα.

Οι Γρεβενιώτες πρέπει να γνωρίζουν, δικαιούνται να γνωρίζουν, αλλιώς η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι προσβολή για όλους .

Η συνέντευξή του χαρακτηρίζεται από ανακρίβειες και άγνοια τις οποίες θα αναδείξουμε μία προς μία (χιονοδρομικό, ξύλα, νοσοκομείο , εργατικές κατοικίες).

Συστήνουμε να αλλάξει ρότα και να συνεργαστεί με όλους για το καλό του τόπου.

Ο βουλευτής , ιδιαίτερα στις μονοεδρικές οφείλει να ενώνει , να συνθέτει, να μη μεταφέρει τα εσωκομματικά του στη δημόσια σφαίρα και ιδιαίτερα να λειτουργεί με κανόνες πολιτικού πολιτισμού.

Όσες καρφίτσες και παρασκήνια (sites) και να τον εξυμνούν, τα λεγόμενα και οι «κουταμάρες» μένουν.

Τα κόμματα για να είναι χρήσιμα οφείλουν να διαβουλεύονται, να παρεμβαίνουν, να προτείνουν, να παίρνουν θέση να ασκούν και να δέχονται την κριτική και όχι να αποτελούν μόνο εκλογικούς μηχανισμούς, εμείς αυτό πιστεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Διαβάστε  τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, όπως ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου την 24-05-2016 





  Γρεβενά 24-05-2016

 Ο Νομός μας,  με τους δύο  Δήμους και την Αντιπεριφέρεια, με τους φορείς και τους πολίτες του, απέδειξε στο προηγούμενο διάστημα  πως διακατέχεται από πλούσια αισθήματα συμπόνιας και φιλοξενίας . Το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιπετωπίζει η χώρα μας (χωρίς να είναι υπαίτια για την δημιουργία του), πρέπει να αντιμετωπισθεί με όρους  που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες , αλλά κυρίως με όρους ανθρωπιάς. Τα Γρεβενά πρέπει να συμβάλλουν στην επίλυσή του, κατόπιν μιας σοβαρής και γόνιμης διαβούλευσης όλων των φορέων και της κοινωνίας παρούσης , με ειλικρινή διάθεση , χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών χωρίς γενικούς αφορισμούς και στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων όπως:
  • Η εξεύρεση ενός χώρου που θα πληρεί στοιχειώδεις υποδομές και δεν θα δημιουργεί θέματα ιδιοκτησιακού χαρακτήρα, όπως τα Πατώματα.
  • Ο προσδιορισμός του αριθμού των προς εγκατάσταση προσφύγων, ο οποίος θα προκύπτει μέσα από τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για μια ισομερή κατανομή σε όλους τους Νομούς και με κριτήρια πληθυσμιακά κ.α.
  • Η εξασφάλιση από την πολιτεία ότι θα διαμορφωθούν οι κατάλληλοι χώροι και οι κατάλληλες συνθήκες , για την αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων
  • Η εξασφάλιση από την πολιτεία ότι θα υποστηριχθούν οι δομές του Νομού που θα κληθούν να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος, όπως το Νοσοκομείο, οι Δήμοι , η αστυνομία.
  • Η βούληση των ξενοδόχων του νομού για την φιλοξενία προσφύγων.
Η χώρα μας σηκώνει ένα βάρος που δεν της αναλογεί, δεν πρέπει να γίνει το ίδιο και με το νομό μας, αυτό όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί με γενικές αρνήσεις , αλλά με συζήτηση και συνεννόηση.


Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου