ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα: Δύο νεκροί από κεραυνούς!!



Φονική η κακοκαιρία στην Ηλεία με έναν 35χρονο εργάτη να χάνει τη ζωή του
από κεραυνό - Την τελευταία του πνοή άφησε άνδρας 56 ετών ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό, κοντά στην Κυπαρισσία, στη Μεσσηνία

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τις τελευταίες ώρες την Ηλεία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα. Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του το πρωί στα Λεχαινά μετά από χτύπημα κεραυνού. Παράλληλα, δύσκολη είναι και η κατάσταση στην Κεφαλονιά, ενώ στην Αμαλιάδα σημειώθηκε ανεμοστρόβιλος. 
Το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε στη δυτική Ελλάδα, πάνω από 10.500 κεραυνούς έως τις 13.00, εκ των οποίων περίπου 7.000 πάνω από την θάλασσα και 3.500 πάνω από την ξηρά.

Ειδικότερα, στην Ηλεία, ένας άνδρας, ηλικίας 35 ετών, χτυπήθηκε από κεραυνό, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το Patrisnews.gr, ο άτυχος εργάτης, υπήκοος Πακιστάν, διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνής του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των Λεχαινών. Όταν άκουσε τους κεραυνούς φοβήθηκε και βγήκε έξω από το παράπηγμα και εκεί χτυπήθηκε από τον κεραυνό. PATRISNEWS.COM

Εκτεταμένα προβλήματα προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις στον Πύργο, καθώς έχουν πλημμυρίσει δρόμοι και σπίτια. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 35 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Την τελευταία του πνοή άφησε και ένας άνδρας 56 ετών ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό, κοντά στην Κυπαρισσία, στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για άνδρα 56 ετών ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου