ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Γρεβενιώτης Αστυνομικός, έβγαλε "νοκ άουτ" ληστές στην Λάρισα..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Γρεβενιώτης Αστυνομικός, έβγαλε "νοκ άουτ" ληστές στην Λάρισα..Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αναφέρει στο FB: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των περιπολικών του

Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, του Τ.Τ. Λάρισας , του ΑΤ Λάρισας, του ΑΤ Κιλελέρ και του Τ.Τ. ΠΆΘΕ Λάρισας, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 10/9/2019 συμμετείχαν στη μεγάλη επικίνδυνη καταδίωξη δύο αυτοκινήτων, διάρκειας άνω των δύο ωρών, οι επιβαίνοντες στα οποία είχαν ενεργήσει ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Επίσης συγχαρητήρια στο πλήρωμα του περιπολικού της Υ.Α.Λάρισας, το οποίο έφθασε άμεσα στο χώρο του συμβάντος, έλεγξε το βίντεο από το κλειστό σύστημα ασφαλείας και έδωσε άμεσα τις πρώτες χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος συγχαρητήρια στους εκφωνητές του Κέντρου RT 42 για τη διαχείριση της ροής των πληροφοριών και το συντονισμό με κάθε τρόπο των περιπολικών. Συνολικά ενεπλάκησαν 10 περιπολικά των προαναφερόμενων Υπηρεσιών επιπλέον των άλλων περιφερειακών Υπηρεσιών (ΑΤ Φαρσάλων, ΑΤ Τυρνάβου, ΑΤ Τεμπών) που έλαβαν θέσεις περιμετρικά προς αποκλεισμό του νομού. Η τεράστια αυτή κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, με το χρηματοκιβώτιο ανέγγιχτο, το οποίο μαζί με το περιεχόμενο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΤΟΥ, ανάμεσά τους ήταν ένας Γρεβενιώτης Αστυνομικός όπου με την εμπειρία του και τους κατάλληλους χειρισμούς, έθεσε "εκτός μάχης" τους ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου