ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Βελόπουλος πήγε στη Βουλή την "πρόθεση" (;) του Μαρινάκη να αγοράσει την NOVA - Ρουκέτα Μπέου: Αν θέλει ο Μαρινάκης τη NOVA, τη θέλω και εγώ!

Την ερώτηση κατέθεσε προς τον Υπουργό Ψηφιακής πολιτικής κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υπουργό Πολιτισμού και
Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη , και αφορά το ρόλο του κ. Μαρινάκη σε σχέση με την εξαγορά της NOVA ( που μεταδίδει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ) και του ασυμβίβαστου που δημιουργείται λόγω της εμπλοκής του σε ποδοσφαιρική ομάδα.


Ρουκέτα Μπέου: Αν θέλει ο Μαρινάκης τη NOVA, τη θέλω και εγώ!

Η αποκαλύψη του newsbreak.gr για τα σχέδια Μαρινάκη, να πάρει τη NOVA, προκάλεσε και την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου. Μιλώντας στον «FOCUS 103,6 FM» τόνισε μεταξύ άλλων:
«Εάν ο κ. Μαρινάκης, όπως φαίνεται, αγοράσει τη NOVA, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια για το πρωτάθλημα, γιατί θα κάνει κουμάντο και στα οικονομικά των ομάδων που έχουν δώσει τα δικαιώματα στη NOVA. Και να ρωτήσω και κάτι: Εγώ ξέρω ότι η NOVA χρωστάει 300 με 400 εκατομμύρια ευρώ, είναι αλήθεια ότι ο Μαρινάκης θέλει να την πάρει με 40 εκατομμύρια και να σβήσουν τα υπόλοιπα χρέη της; Εάν είναι έτσι, την αγοράζω κι εγώ, ενδιαφέρομαι».

Όσον αφορά την πρόθεση του Βόλου να αποχωρήσει από τη NOVA σε περίπτωση που αυτή καταλήξει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που είχε δηλώσει και στο SDNA, ο δήμαρχος Βόλου είπε: «Ήρθαν οι άνθρωποι του Βόλου και μου μετέφεραν τις ανησυχίες τους για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν αποκλείω και να δημιουργήσουν το ΒόλοςTV, στα πρότυπα του ΠΑΟΚ, αλλά τους είπα να ψάξουν όλα τα δεδομένα, την πλατφόρμα που πρέπει να υπάρχει, το προσωπικό που χρειάζεται, τον σέρβερ εάν μπουν πολλές χιλιάδες κόσμος, εάν μπορεί να στηρίξει το σύστημα. Εάν τα βρούμε όλα αυτά, γιατί να μην τους στηρίξουμε να το κάνουν;».


newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου