ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη επίσημη συνάντηση και προπόνηση για τον Πυρσό Γρεβενών, που ευελπιστεί φέτος να ανοίξει νέα σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του.. (video)


Έπειτα από αρκετές μέρες αγωνίας και αβεβαιότητας για το ίδιο το μέλλον του συλλόγου, βρέθηκε τελικά λύση στο
διοικητικό αδιέξοδο και αυτομάτως δρομολογήθηκαν οι υπόλοιπες εξελίξεις για τη λειτουργία της ομάδας. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι πως οι άνθρωποι που ανέλαβαν, τόσο στη διοίκηση, όσο και στην τεχνική ηγεσία, έχουν πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης να οδηγήσουν τον Πυρσό στις εθνικές κατηγορίες, αλλά παράλληλα έχουν τη διάθεση και τις γνώσεις από ποδόσφαιρο για να φροντίσουν και για το μέλλον του συλλόγου.
Στην προσπάθειά τους θα έχουν συμπαραστάτες τους φιλάθλους. Μπορεί ο κόσμος να είναι δικαιολογημένα επιφυλακτικός, όμως στόχος όλων είναι να ξαναγεμίσει το γήπεδο, όπως παλιά, αποκαθιστώντας παράλληλα και το πληγωμένο, στα τελευταία χρόνια, γόητρο του συλλόγου.

«Μόνο άνοδος, αλλά και πλάνο τριετίας»
Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Δημήτρης Χαλάτσογλου (πρόεδρος), Γιάννης Γιαννακόπουλος (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Ζολώτας (γενικός γραμματέας), Κώστας Ντοβατζίδης (γενικός αρχηγός), Γιώργος Μπακαϊμης (έφορος γηπέδου), Κώστας Ντίγκος (υπεύθυνος Τύπου), Πολύκαρπος Παπαδόπουλος (ταμίας), Νίκος Λύτος, Αντρέας Λόλας, Θόδωρος Τριγώνης (μέλη).






Ο νέος πρόεδρος, Δημήτρης Χαλάτσογλου, είναι Γρεβενιώτης επιχειρηματίας και στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε τα εξής: «Αναλάβαμε την ομάδα σε μια δύσκολη συγκυρία. Από τη μεριά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να λειτουργήσει σωστά και να παρουσιαστεί έτσι όπως αρμόζει στο όνομα του συλλόγου. Ο Πυρσός είναι η πιο ιστορική ομάδα στη Δυτική Μακεδονία, κι εγώ μικρός παρακολουθούσα στην κερκίδα και καμάρωνα την ομάδα στη Β΄ εθνική, ενώ όποιες ομάδες τον είχαν αντίπαλο, τον αντιμετώπιζαν με δέος. Έχουμε μπροστά μας ένα πλάνο τριετίας, ώστε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αποκλειστικός στόχος για φέτος είναι η άνοδος. Θα παλέψουμε για να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Παράλληλα, θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία ακαδημιών, είναι αδιανόητο μια μεγάλη ομάδα να μην έχει ακαδημίες. Τα τμήματα υποδομής τροφοδοτούν με παίκτες τη μεγάλη ομάδα, ενώ οι νεαροί θα έχουν τους μεγαλύτερους ως πρότυπο και θα θέλουν εκεί να αγωνισθούν. Θέλουμε τον κόσμο των Γρεβενών μαζί μας στη νέα προσπάθεια».

Νέος προπονητής του Πυρσού Γρεβενών ανέλαβε ο Λάμπρος Βήττας. Κατάγεται από τις Γούλες Σερβίων, μεγάλωσε στην Κοζάνη και ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στον Μακεδονικό Κοζάνης. Πρόκειται ουσιαστικά για τη δεύτερη θητεία του στον Πυρσό, αφού ήταν και συνεργάτης του Θωμά Παπαδόπουλου, ενώ ως προπονητής εργάστηκε στον Ανθότοπο, στα Πετρανά, πέρσι κέρδισε με την Εράτυρα την άνοδο στη Β΄ κατηγορία Κοζάνης, ενώ ήταν και στις ακαδημίες Κοζάνης. Γυμναστής και άμεσος συνεργάτης του προπονητή είναι ο Φίλιππος Καραγιάννης.

Ο Λάμπρος Βήττας είναι 33 ετών, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε τα εξής: «Δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον Πυρσό από το πρωτάθλημα και την άνοδο. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και επιδίωξή μας είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει πορεία αντάξια του ονόματος και της δυναμικής της, ταυτόχρονα όμως να μπουν οι βάσεις ώστε να ανταποκριθεί και στη Γ΄ εθνική. Γνωρίζω ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές, το έμψυχο δυναμικό δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η συνεργασία με τη διοίκηση είναι άψογη, πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν πολύ την ομάδα και λαχταρούν να την ξαναδούν ψηλά. Οι εγκαταστάσεις είναι επιπέδου επαγγελματικών κατηγοριών. Σίγουρα οι φίλαθλοι θα είναι διστακτικοί στην αρχή, όμως θέλουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι θα γίνει σοβαρή δουλειά, ώστε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίζει όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο κι έτσι πιστεύω πως θα τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο, διότι αποδεδειγμένα αγαπούν πολύ τον Πυρσό. Μας περιμένει πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς».

«Πολλή δουλειά»






Ο νεαρός Ευριπίδης-Νίκος Παναγιωτόπουλος ανήκει στη «νέα γενιά» του Πυρσού. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Αρχίζουμε την προετοιμασία με όνειρα και φιλοδοξίες για διάκριση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και μέσα από τη σταθερή δουλειά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, που θα έχει τέτοια πορεία όπως ταιριάζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».


Μεταγραφές
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στους διοικούντες του συλλόγου, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνει συνάντηση με παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις παικτών εγνωσμένης αξίας.

Κώστας Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου