ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ο 24χρονος που έγινε δισεκατομμυριούχος σε μια νύχτα



Είναι μόλις 24 ετών, παρτάρει με την Ριάνα και την Μπέλα Χαντίντ και την Τρίτη εν μία νυκτί έγινε
δισεκατομμυριούχος. Ο λόγος για τον Έρι Τσε από το Χονγκ Κονγκ.
Μπορεί η Κάιλι Τζένερ να έχει χαρακτηριστεί ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, ωστόσο άλλοι γίνονται δισεκατομμυριούχοι χάρη στους γονείς τους και μάλιστα μέσα σε μία ημέρα. Ο νεαρός πρόσφατα αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας από το περίφημο Wharton Schol of Finance, και οι γονείς του του έκαναν δώρο 3,88 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της οικογενειακής τους εταιρείας. Ποιας; Οι γονείς του είναι και οι δύο εκτελεστικοί διευθυντές της Sino Biopharmaceutical Limited και την Τρίτη του έδωσαν το 1/5 των συνολικών μετοχών της εταιρείας ως «δώρο σε μηδενική τιμή» σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Ο 24χρονος Έρικ Τσε έγινε δισεκατομμυριούχος μετά το δώρο αξίας 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές, από τους γονείς του
Ο 24χρονος Έρικ Τσε έγινε δισεκατομμυριούχος μετά το δώρο αξίας 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές, από τους γονείς του
Συγκεκριμένα, ο Έρικ Τσε κατέχει σήμερα 2,7 δισεκατομμύρια μετοχές ή το 21,45% της Sino Biopharmaceutical, της εταιρείας που ίδρυσε ο πατέρας του, με το Bloomberg να εκτιμά ότι το ποσό ανέρχεται σε 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία ανέφερε πως οι γονείς του Τσε δήλωσαν στο διοικητικό συμβούλιο ότι μεταβίβασαν τις μετοχές στον γιο τους για να «βελτιώσουν την διαχείριση και την κληρονομιά του οικογενειακού πλούτου» και πως σχεδίασαν να τις διατηρήσει μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, η Sino Biopharmaceutical δήλωσε ότι η νέα κατάσταση του Τσε, δεν θα έχει «ουσιαστικό αντίκτυπο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας».
Ο Έρικ Τσε έχει διάσημους φίλους. Μεταξύ αυτών και ο μπασκετμπολίστας Γιάο Μινγκ
Ο Έρικ Τσε έχει διάσημους φίλους. Μεταξύ αυτών και ο μπασκετμπολίστας Γιάο Μινγκ

Λατρεύει την καλή ζωή και έχει διάσημους φίλους

Ο Τσε, που είναι από το Χονγκ Κονγκ, είναι το τελευταίο μέλος του αναπτυσσόμενου κύκλου δισεκατομμυριούχων της Ασίας και παρόλο που όπως λέει θέλει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, άλλα βλέπει κανείς στον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς έχει διάσημους φίλους. Το 2017 πόζαρε με τα διάσημα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ και Λίλι Άντριτζ σε ένα πάρτι της εταιρείας Bulgari στην Βενετία. Και μόλις λίγους μήνες αργότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια και ιδιοκτήτη εταιρείας εσωρούχων, Ριάνα, στην Νέα Υόρκη, γράφοντας στην λεζάντα: «Πάρτι με το είδωλό μου».
Έρικ Τσε με Ριάνα σε πάρτι
Πάρτι με το είδωλό του, την Ριάνα
Στις αναρτήσεις του στο Instagram, φαίνεται πως απολαμβάνει μια ζωή σε παγκόσμιο επίπεδο – κάνει snowboard στην Ιαπωνία, πτώση με αλεξίπτωτο στην Ταϊλάνδη και κολύμπι με δελφίνια στις Μπαχάμες. Έχει επίσης δημοσιεύσει φωτογραφίες με μερικούς από τους πιο εξέχοντες αθλητές στην Κίνα, όπως ο ολυμπιονίκης Σουν Γιανγκ και ο διάσημος μπασκετμπολίστας Γιάο Μινγκ.
Ο Έρικ Τσε με την Μπέλα Χαντίντ
Ποζάροντας με την Μπέλα Χαντίντ
Έχει επίσης γνωρίσει πολιτικούς ηγέτες και μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως την πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό αλλά και την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρουνι, αλλά πιο εντυπωσιακοί είναι οι στενοί δεσμοί που φαίνεται να έχει με τους Κινέζους πολιτικούς. Κι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο πατέρας του νεαρού αυτού δισεκατομμυριούχου ήταν προηγουμένως μέλος της επιτροπής της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του Λαϊκού Κόμματος (CPPCC), του κορυφαίου πολιτικού συμβουλευτικού οργάνου της χώρας.
Για snowboard στην Ιαπωνία
Για snowboard στην Ιαπωνία

economistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου