ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Τι πρέπει κάθε γυναίκα, να έχει στην τσάντα της;





Αφήστε τη ζωή να σας παρασύρει, όπου εκείνη νομίζει, αλλά φροντίστε κι εσείς να είστε έτοιμες για την περιπέτεια και να έχετε στην τσάντα σας τα απαραίτητα.

Από το κόκκινο κραγιόν, μέχρι το έξτρα εσώρουχο η κάθε γυναίκα ξέρει ποια είναι τα αντικείμενα που θα της κάνουν τη ζωή εύκολη, όταν θα αναγκαστεί να μείνει εκτός σπιτιού.

Εσείς, έχετε γεμίσει την τσάντα σας με τα παρακάτω 13 απαραίτητα;

1. Μακιγιάζ
Έχετε πάντα, μα πάντα, μαζί σας τα βασικά εργαλεία μακιγιάζ, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ετοιμαστείτε για το καλύτερο πάρτι της ζωής σας. Προτείνουμε μάσκαρα, concealer, ρουζ τσέπης και το αγαπημένο σας κραγιόν. Προσθέστε και ένα εξάρτημα για τα μαλλιά και θα είστε έτοιμες κάθε ώρα για την κάθε ευκαιρία.

2. Οδοντόβουρτσα
Η οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την τσάντα, για όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και αν δε χρειαστεί να φιλήσετε κανένα. Με τη μίνι οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, πάντα στην τσάντα σας, φροντίζετε για τη στοματική υγιεινή και την καθαρή αναπνοή σας για τη στιγμή που, όντως, θα χρειαστεί να φιλήσετε κάποιον.

3. Ταμπόν
Κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά τους λόγους που είναι σημαντικό να έχει πάντα μαζί της τα απαρίτητα για τις δύσκολες μέρες του μήνα. Ακόμα μάλιστα, κι αν δεν διανύετε την περίοδό σας, καλό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας το νεσεσέρ σας, στην περίπτωση που το ξεχάσετε εκείνες τις ημέρες, ενώ πάντα κάποια φιλενάδα θα έχει ξεχαστεί και θα βρει το σωτήρα της στο πρόσωπό σας.

4. Άνετα ρούχα
Συγκεκριμένα για όσες χρησιμοποιούν μεγάλες τσάντες, έχετε μια καλή ευκαιρία να κουβαλάτε μαζί σας άνετα ρούχα ή τις πιτζάμες σας για την περίπτωση που θα χρειαστεί να χαλαρώσετε κάπου και η στενή pencil φούστα σας, δεν θα σας βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση, ακόμα και αν βρεθείτε για δυο ώρες σε ένα φιλικό σπίτι...


Τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου