ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

"Σκότωσε με μεγάλη ευκολία αυτό που αγάπησαν οι άνθρωποι στο Παλαιοχώρι Γρεβενών" ..



Το μουγκρητό του ασημί αγροτικού 4Χ4 τάραξε τη γαλήνια σιωπή που
επικρατούσε στο Παλαιοχώρι Γρεβενών, το πρωινό (11.30) της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, στον κεντρικό δρόμο του χωριού, ο οδηγός του οποίου, «κυνηγός», όχι μόνο δεν ανέκοψε ταχύτητα, αλλά πάτησε και τα γκάζια του αυτοκινήτου του!

Στην ευθεία του δρόμου, 130 και πλέον μέτρων, το γνωστό και αγαπητό σε όλους τους κατοίκους σκυλάκι, αμέριμνα ξάπλωνε στα μισά του δρόμου (ένιωθε ασφαλές, αφού διαισθανόταν την αγάπη των ανθρώπων του χωριού που το φρόντιζαν ανελλιπώς, το τάιζαν και του έχτισαν και ένα ξύλινο σπιτάκι), όταν εμφανίστηκε το αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4, ο οδηγός του οποίου έμελλε να είναι και ο ψυχρός εκτελεστής του.





Ο ασυνείδητος οδηγός είχε πεδίο ορατότητας στο δρόμο, ώστε βλέποντας το σκυλί (έστω και καταμεσής του δρόμου), ήταν σε θέση να αντιδράσει, να ανακόψει ταχύτητα και να το αποφύγει, αντίθετα όμως πάτησε τα γκάζια του μεγάλης ιπποδύναμης αυτοκινήτου του και «στόχευσε» το σκυλάκι (όπως αυτόπτες και αυτήκοοι κάτοικοι λένε), διαμελίζοντάς το στην κυριολεξία! Στη συνέχεια δε εξαφανίστηκε.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι, που απογοητευμένοι από τις συμπεριφορές συνανθρώπων τους, αγάπησαν τα ζώα και δη τα σκυλάκια, ένα από τα οποία ήταν και το σκυλάκι του Παλαιοχωρίου, ο εν λόγω οδηγός-κυνηγός όμως είχε άλλη γνώμη και άλλα αισθανόταν… σκότωσε με μεγάλη ευκολία αυτό που αγάπησαν οι άνθρωποι στο Παλαιοχώρι!

Εκεί πολύ κοντά, όπου ο οδηγός-κυνηγός σκότωσε εν ψυχρώ το σκυλάκι, βρίσκεται και η παιδική χαρά του χωριού, μα ούτε αυτό αναλογίστηκε ο ίδιος και ο συνοδηγός του, που επιβαλλόταν να τον παρατηρήσει! Πολύ πιθανό θα ήταν το γεγονός πως κάποιο παιδάκι θα μπορούσε να πεταχτεί στο δρόμο και τότε ο «εκτρωματικός οδηγός» άραγε πώς θα μπορούσε να αντιδράσει, με τέτοια ταχύτητα που ανέπτυξε!!… σε ένα δρόμο μάλιστα πλάτους πάνω από έξι μέτρα! Ήταν όμως πρωί και τα παιδάκια έλειπαν και «πλήρωσε» έτσι με τη ζωή του το αγαπητό «τετράποδο μασκότ» του χωριού, η τραγική απώλεια του οποίου σκόρπισε τη θλίψη στους κατοίκους του ήσυχου Παλαιοχωρίου, που πολύ το αγάπησαν, μα το έχασαν έτσι αναπάντεχα!…

efkozani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου