ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Δέκα από τις πιο περίεργες δουλειές του κόσμου (εικόνες)!





Τι κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του; Είναι μια ερώτηση που κάνουν πολλοί και… απαντούν άλλοι με τις πράξεις τους.



Η φαντασία μερικών για να κερδίσουν χρήματα είναι τελικά ανεξάντλητη. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας μαθαίνοντας τις πιο περίεργες δουλειές ανά τον πλανήτη, οι οποίες φαίνεται πως αποδεικνύονται και κερδοφόρες, διαφορετικά δεν θα υπήρχαν ή δε θα επιβίωναν.

Πάντως, όπως και να έχει όποιοι τις σκέφτηκαν δεν έπασχαν από έλλειψη φαντασίας, καθώς το να μαζεύεις μέλι από γκρεμούς, να κλαις επί πληρωμή ή να βοηθάς άλλους να γλιτώσουν κλήσεις από την τροχαία, είναι πραγματικά… περίεργο. Καλά έλεγαν οι αρχαίοι «πενία τέχνας κατεργάζεται».
Διαβάστε και θα καταλάβετε…
Για μια θέση στην ουρά


Οι ουρές που αντικρίζετε στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που δημιουργούνται στην Πολωνία, όχι για τη λήψη εγγράφων ή άλλες δουλειές για τις οποίες κάποιος απευθύνεται σε κρατικές υπηρεσίες, αλλά για τα πάντα. Οι Πολωνοί πρέπει να περιμένουν υπομονετικά και στα νοσοκομεία και στην αγορά και… βρήκαν τη λύση. Κάποιοι λοιπόν στέκονται για λογαριασμό άλλων στην ουρά εφόσον πληρωθούν.
Ενοικιαζόμενος… συνοδηγός

Το δυο-δυο δεν ισχύει στη Τζακάρτα της Ινδονησίας. Στην κίνηση των αυτοκινήτων υπάρχουν περιορισμοί ως προς τους επιβαίνοντες. Και αν νομίζετε ότι αυτό ισχύει για να αποφεύγεται ο… συνωστισμός στο όχημα, γελιέστε. Ίσια ίσα. Έτσι, οι οδηγοί αναγκάζονται να προσλαμβάνουν έναν ή παραπάνω Joki –επιβάτη επί πληρωμή- για τις θέσεις των επιβατών ώστε να πληρούν την προϋπόθεση των τριών επιβαινόντων σε κάθε όχημα!
Οι μελισσοκόμοι-ορειβάτες

Στο Νεπάλ οι μέλισσες δεν είναι… ήρεμες. Όπερ σημαίνει; Δεν εκτρέφονται και δεν κυκλοφορούν στους αγρούς. Καθότι άγριες λοιπόν, ζουν σε απόκρημνους γκρεμούς , με αποτέλεσμα η συλλογή του μελιού τους να γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση. Κι όμως, γι’ αυτό υπάρχουν οι μελισσοκόμοι-ορειβάτες, οι οποίοι αναγκάζονται να κρέμονται από σχοινιά και σκάλες από μπαμπού για να κάνουν τη δουλειά τους.
Το αμάξι… ακολουθεί τον οδηγό

Τα παραδοσιακά ταξί ξεχάστε τα αν θέλετε να μετακινηθείτε γρήγορα στην Κίνα. Σε κάποιες πόλεις της το κυκλοφοριακό είναι πραγματικά ανυπόφορο. Υπάρχει λύση και σ’ αυτό όμως, με ένα πρωτοποριακό και ευφάνταστο επάγγελμα. Τι κάνουν λοιπόν; Νοικιάζουν έναν μοτοσικλετιστή για να πάνε γρήγορα στη δουλειά τους. Επειδή, όμως, αργότερα μπορεί να χρειαστούν και το αυτοκίνητο, υπάρχει και ένας δεύτερος άνθρωπος που αναλαμβάνει να τους το πάει στον προορισμό τους.
Περισσότερα λεφτά, περισσότερο κλάμα

Η κηδεία είναι κάτι… ξεχωριστό στην Ινδία. Όπως όμως και ο τρόπος με τον οποίο πενθούν οι συγγενείς. Για να εξηγούμαστε, για ορισμένες κάστες στη χώρα δεν είναι πρέπον να δείχνουν τα συναισθήματά τους. Μη μπορώντας να επιδοθούν σε κλαυθμό και οδυρμό λοιπόν, οι συγγενείς του νεκρού συχνά προσλαμβάνουν επαγγελματίες μοιρολογίστρες που δουλειά τους είναι να κλαίνε τόσο σπαραχτικά που να παρασύρουν και τους άλλους παρευρισκόμενους. Και βέβαια, όσο μεγαλύτερος είναι ο θρήνος, τόσο καλύτερα πληρώνονται.

Κάλυψη πινακίδων..
Περισσότερα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου