ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Σοκ: Καθηγήτρια υπέστη καρδιακό στην Ηλεία και «έσβησε» κατά τη διακομιδή της στα Ιωάννινα!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΝΤΑ



Σοβαρά ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια το ΕΣΥ εγείρει η
περίπτωση της άτυχης καθηγήτριας που εκδήλωσε καρδιολογικό πρόβλημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Ηλεία στα Ιωάννινα.

Η 52χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου τελικά έχασε τη ζωή της κατά τη διακομιδή της με ασθενοφόρο από την Αρχαία Ολυμπία προς το νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου, Κώστας Διαμαντόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η καθηγήτρια βρισκόταν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο Φιλοσοφίας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η καθηγήτρια περπατούσε στην Αρχαία Ολυμπία όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν δίπλα της για να τη βοηθήσουν, ενώ συνέδραμε και γιατρός του οικείου Κέντρου Υγείας.

Η διακομιδή της καθηγήτριας από την Ηλεία στα Ιωάννινα
Στη συνέχεια η καθηγήτρια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, οι γιατροί διέγνωσαν στην 52χρονη σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και αμέσως έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα.

Σύμφωνα με τον διοικητή Κώστα Διαμαντόπουλο, καθώς το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας δεν διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η 52χρονη στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Σύμφωνα πάντα με το διοικητή, τέτοιου είδους περιστατικά χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και ο χρόνος είναι πάντα ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας.

Εχασε τη μάχη λίγο πριν την Αρτα
Για την τραγωδία με την καθηγήτρια μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το Σάββατο το νοσοκομείο ενημερώθηκε ότι μεταφέρεται στην καρδιοχειρουργική κλινική επείγον περιστατικό.

Μάλιστα, η καρδιοχειρουργική προετοιμάστηκε για να μη χαθεί χρόνος. Όμως, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Νωρίτερα είχε ειδοποιηθεί ο σύζυγος της καθηγήτριας -ο οποίος, σύμφωνα με το ilialive είναι πρώην υφυπουργός Οικονομικών- να μεταβεί στα Ιωάννινα όπου την μετέφεραν, αλλά όταν πληροφορήθηκε την κατάληξη μετέβη και αυτός στην Άρτα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου