ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Το πρωινό "μυστικό" των αντρών που όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν





Το φαινόμενο της πρωινής στύσης αποτελεί μυστήριο για πολλούς και
κυρίως για τις περισσότερες γυναίκες, οι οποίες δυσκολεύονται να κατανοήσουν αυτή την κατάσταση.



Είναι ήδη αρκετά δύσκολο να πρέπει να ξυπνήσεις το πρωί, πόσο μάλλον να σκέφτεσαι την ερωτική πράξη. Ωστόσο, οι γιατροί έχουν μελετήσει αυτό το φαινόμενο και τους λόγους που συμβαίνει και δεν είναι πάντα... πρόστυχοι οι λόγοι.

- Είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού. Οι άντρες όλων των ηλικιών ξυπνούν με πρωινή στύση. Ο ιατρικός όρος της πρωινής στύσης είναι νυκτόβια διόγκωση του πέους. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό στους άντρες, όταν ξυπνούν το πρωί.
- Κάποιοι πιστεύουν, ότι η πρωινή διέγερση είναι αποτέλεσμα ενός ονείρου γεμάτου φαντασιώσεις. Μπορεί να έχει περισσότερη σχέση με το ότι οι άντρες δεν δίνουν πολύ σημασία στο σώμα τους.
- Συχνά, αποκαλείται και στύση λόγω ούρησης, υποθέτοντας ότι αν ουρήσουν η στύση θα φύγει. Το φαινόμενο της πρωινής στύσης αρχίζει να φθίνει, όταν οι άντρες φτάνουν στην ηλικία των 60 ή 70.
Ο εγκέφαλος ελέγχει το σώμα και την λειτουργία του. Για αυτό τον λόγο, οι άντρες μπορούν να ελέγχουν την στύση τους, όταν είναι στην δουλειά ή στο γυμναστήριο. Όταν κοιμόμαστε, το ίδιο κάνει και ένα μέρος του εγκεφάλου. Αυτό στην ουσία δίνει στο πέος την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει.
Το πέος θέλει να είναι σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή, ώστε όταν έρθει η ώρα για δράση να είναι έτοιμο. Μια θεωρία πίσω από την πρωινή στύση είναι, ότι το πέος εξασκείται. Κατά την διάρκεια της στύσης το πέος είναι γεμάτο με αίμα και πρέπει να το κρατήσει για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο.
- Η πρωινή στύση οφείλεται στις ορμόνες. Τα επίπεδα τεστοστερόνης των αντρών βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδά τους το πρωί, γύρω στο 25%- 50%. Κατά την διάρκεια της μέρας αρχίζει να πέφτει.
Τρίφτηκε κατά λάθος πάνω σας, στο μαξιλάρι ή στα σεντόνια. Το πέος διεγείρεται με την σωματική επαφή. Οπότε, αν το σώμα ακουμπήσει πάνω σε κάτι, αντιδρά, κάνοντας το πέος σκληρό.
- Η διέγερση του άντρα έρχεται μετά την λήψη σημάτων από τον εγκέφαλο, που του λένε, ότι είναι διεγερμένος και έτοιμος. Οι άντρες μπορεί να καυχιούνται για την διατήρηση της στύσης τους για ώρες, αλλά αυτό στην πραγματικότητα θα ήταν πολύ επώδυνο, αφού το πέος θα έπρεπε να διατηρήσει το αίμα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
- Είναι σημαντικό για τους άντρες να έχουν έναν καλό πρωινό ύπνο για να είναι παραγωγικοί κατά την διάρκεια της ημέρας. Όσο πιο καλά κοιμούνται το βράδυ, τόσο πιο υψηλά θα είναι τα επίπεδα της τεστοστερόνης το πρωί. Μια έρευνα υποδεικνύει, ότι ο βραδινός ύπνος πάνω από 5 ώρες μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης ακόμα και 15%.
- Αν παρατηρήσετε, ότι ο σύντροφός σας έχει στύση τις βραδινές ώρες, να ξέρετε, ότι δεν είναι ο μόνος. Οι γιατροί υπολογίζουν, ότι οι άντρες έχουν περίπου 4 με 5 στύσεις κατά την διάρκεια της νύχτας, η κάθε μια από τις οποίες διαρκεί περίπου 25 λεπτά. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.



- Η πρωινή στύση δεν κάνει διακρίσεις την ηλικία των αντρών. Συμβαίνει σε μικρά αγόρια, άντρες, ακόμα και μωρά.
- Οι άντρες δεν χρειάζεται να νιώθουν άσχημα ή να ντρέπονται για την πρωινή στύση τους. Είναι απόλυτα φυσιολογική. Κατά μέσο όρο, οι άντρες έχουν πρωινές στύσεις 3 φορές την εβδομάδα. Οι γιατροί υποστηρίζουν, ότι αυτό σημαίνει πως τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους είναι καλά, όπως η υγεία τους γενικά.
Τα επίπεδα της τεστοστερόνης μπορεί να μειωθούν από την έλλειψη γυμναστικής ή την υπερβολική εξάσκηση. Οπότε, μην το παρακάνετε, ούτε πολύ, ούτε καθόλου γυμναστική. Όπως όλα στην ζωή, έτσι και στην υγεία χρειάζεται μέτρο.
thestival.gr
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου