ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Πήγαν να τον θάψουν και παρολίγον να τους... θάψει-«Βγάλτε με έξω» φώναζε ο νεκρός (video)



Το τελευταίο αντίο σε έναν βετεράνο του ιρλανδικού στρατού θα έλεγαν φίλοι και συγγενείς, αυτό όμως που θα
συνέβαινε ξεπερνούσε μάλλον και την πιο τρελή τους φαντασία.Το Σάββατο, φίλοι και συγγενείς που παρακολούθησαν την κηδεία του Σάι Μπάντλεϊ στο κοιμητήριο του Λέινστερ, πήραν την τρομάρα της ζωής τους όταν την ώρα που τον έθαβαν, άρχιζε να τους φωνάζει από το φέρετρό του: «Ναι, ναι, βγάλτε με έξω» ακουγόταν η φωνή του. Υπό τους ήχους χτυπημάτων από το εσωτερικό του φέρετρου, συνέχιζε «Πού στο διάολο είμαι; Βγάλτε με έξω, βγάλτε με έξω. Είναι σκοτάδι εδώ μέσα. Η φωνή του παπά είναι αυτή που ακούω; Είμαι ο Σάι και είμαι μέσα στο κουτί. Όχι μπροστά σας. Είμαι νεκρός». Και στην συνέχεια, ακούγεται η φωνή του νεκρού να τραγουδά: «Γεια σας και πάλι, γεια σας, ήθελα να σας πω αντίο».




Οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία ξέσπασαν σε υστερικά γέλια, καθώς ο Σάι, που πέθανε στις 8 Οκτωβρίου μετά από μια μακροχρόνια ασθένεια, ήθελε να αποχαιρετήσει με τον δικό του, αστείο τρόπο τους φίλους και τους συγγενείς του.

Το ηχογραφημένο μήνυμα που είχε ετοιμάσει ο βετεράνος του Ιρλανδικού Στρατού πριν τον θάνατό του, έγινε viral, και χθες μοιράστηκαν την είδηση η Ένωση βετεράνων των Ιρλανδικών Δυνάμεων, αναφέροντας: «Με μεγάλη μας θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του αδερφού μας και βετεράνου Σάι Μπράντλεϊ. Εκ μέρους των μελών του IDFVA θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην σύζυγό του Άννα και την λοιπή οικογένεια. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Λίγο αργότερα πρόσθεσαν: «Μας έκαναν την εξής ερώτηση τις προάλλες: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο χιούμορ ενός στρατιώτη και ενός πολίτη. Η απάντηση είναι απλά μαύρο. Το βίντεο αυτό τα λέει όλα. Αυτή είναι η κηδεία του Σάι Μπράντλεϊ στις 12 Οκτωβρίου και τα λέει όλα».

Η κόρη του Σάι, Άντρεα εξήγησε πως το μήνυμα είχε ηχογραφηθεί πριν τον θάνατό του και πως ακούστηκε μέσω ηχείου που είχε τοποθετηθεί στο έδαφος. Όπως έγραψε στο twitter: «Θα ήθελε πολύ να μάθει πόσους ανθρώπους έκανε να γελάσουν. Ήταν ένας εκπληκτικός χαρακτήρας».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου