ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Κατερίνη: Ακαριαίος ο θάνατος για τη μητέρα και τη 17χρονη κόρη





Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.


Με τη βοήθεια drones που χτένιζαν την περιοχή, μητέρα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί από τις 9 Νοεμβρίου από την Κατερίνη εντοπίστηκαν την Κυριακή νεκρές σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση της Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), οι σοροί έφεραν κακώσεις σώματος και κεφαλής και ο θάνατός τους φαίνεται να επήλθε ακαριαία.

Τη νεκροψία - νεκροτομή διενήργησαν οι καθηγητές Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ Λήδα Κοβάτση και Φώτιος Χατζηνικολάου. Παράλληλα, θα διενεργηθεί τοξικολογικός έλεγχος και τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν στη χαράδρα επί της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας, δίπλα και εξωτερικά από το αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους. Τις δύο γυναίκες βρήκε κλιμάκιο στελεχών της Πυροσβεστικής της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας, με τη συνδρομή drone.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τα ακριβή αίτια θανάτου μητέρας και κόρης.

Νωρίτερα, η Αγγελική Νικολούλη είπε μιλώντας στην εκπομπή Εκτός Γραμμής» ότι θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμός για την εξαφάνισή τους νωρίτερα και ότι δεν έχουν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος.

«Είναι δύσκολο να ανασυρθεί το αυτοκίνητο από τη χαράδρα για να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να είχε αναπτύξει ταχύτητα, αλλά ίχνη φρεναρίσματος ή σπασμένα γυαλιά από μια ενδεχόμενη σύγκρουση, δεν υπάρχουν. Μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία. Μιλάμε για μία έφηβη με ειδικές ανάγκες και μια μητέρα να σηκώνει 17 χρόνια τον δικό της σταυρό» είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι συγγενείς λένε ότι φρόντιζε και προστάτευε το παιδί της, αλλά ήταν και σε μια συνεχή ένταση και για κάποιους, ενδεχομένως ο καβγάς με τον γείτονα, που προηγήθηκε, να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε το παιδί στο αυτοκίνητο του συζύγου γιατί το δικό της ήταν χαλασμένο. Της είχε ζητήσει μια βόλτα η Μαρία, όπως ήταν μέσα στο αυτοκίνητο καυγάδισε έντονα με έναν γείτονα και έφυγε».

«Ο σύζυγος είχε την ελπίδα ότι πιθανότατα ζήτησε καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι για να βρει την ηρεμία της συνέχισε η Αγγελική Νικολούλη. «Από τη στιγμή όμως που δεν είχε πάρει ούτε χρήματα, ούτε ρούχα και όλα έδειχναν ότι ήταν ξαφνική φυγή, πιστεύω ότι έπρεπε να σημάνει ο συναγερμός άμεσα. Το λέω αυτό γιατί την Παρασκευή το βράδυ, μας έστειλαν τη φωτογραφία με το αυτοκίνητο που το είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας εκεί στην περιοχή. Δεν έλεγαν οι αστυνομικοί από ποιο σημείο ήταν, λες και ήταν κρατικό μυστικό. Δεν ξέρω αν θα είχαν σωθεί, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε μια έντονη κινητοποίηση και μπορεί κάτι να είχαμε κάνει» κατέληξε.

Neasbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου