ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

4 πράγματα της γυναικείας συμπεριφοράς που οι άντρες μισούν




Αν νόμιζες ότι οι άντρες δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από τις γυναίκες, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι
κάνετε πολύ μεγάλο λάθος και υπάρχουν και οι κατάλληλες αποδείξεις. Μπορεί να θεωρούμε ότι στον άντρα αρκεί ένα ωραίο στήθος και ένα καλλίγραμμο κορμί, αλλά τελικά όλα ανατρέπονται μιας και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα τα οποία μπορεί να μισούν σε μία γυναίκα, αλλά να μην ξέρουν πως να της το πουν! Όσο ωραία και σέξι κι αν είσαι λοιπόν, είναι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές, τα οποία μπορούν να κάνουν το εκάστοτε αρσενικό να παραβλέψει το εντυπωσιακό παρουσιαστικό σου και τελικά να σε «στείλει», χωρίς μάλιστα να μπει καν στον κόπο να σου εξηγήσει το γιατί.
Αν μας ρωτάς, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά και τελικά αποδεικνύεται ότι τα συμπαθή αγόρια δεν είναι και τόσο άνθρωποι του φαίνεσθαι, γιατί πραγματικά οι κάπως λιγότερες ευνοημένες εμφανισιακά θα ήταν καταδικασμένες στην αιώνια μοναξιά! 

Εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία είναι ικανά να κάνουν έναν άντρα να αγνοήσει την εμφάνιση και κυριολεκτικά να σε μισήσει!



1. To υπερβολικό ποτό:
 Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε μία φορά που είχες κέφι και έγινες... ντέφι, αλλά σε μία πιο μόνιμη κατάσταση που περιλαμβάνει κάθε σου έξοδο ή έστω εκείνη του Σαββάτου! Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό από μία γυναίκα, με το βλέμμα της αγελάδας, που παραπατάει, γελάει χωρίς λόγο και λέει ασυναρτησίες! Ακόμα χειρότερα δε, αν στο σκηνικό της καταστροφής συμπεριλαμβάνεται και ο εμετός ή οι κωμικές τούμπες στην προσπάθεια να περπατήσεις στα ψηλά σου παπούτσια! Είναι νόμος και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Άντρας που σε βλέπει μονίμως μεθυσμένη δεν πρόκειται ποτέ να σε δει σαν γυναίκα, αλλά μόνο σαν... κολλητό!
2. Η τσιριχτή φωνή: Για κάποιο περίεργο λόγο, εμείς οι γυναίκες δεν ελέγχουμε τα ντεσιμπέλ της φωνής μας, και μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό η ακοή μας. Όταν λοιπόν μιλάς με έναν άντρα, κράτησε την ένταση λίγο πιο χαμηλά, γιατί ενοχλούνται και μάλιστα πολύ! Ακόμα χειρότερα δε, όταν βρισκόμαστε σε χώρο με αρκετή φασαρία και του μιλάμε στο αυτί, ουρλιάζοντας και προκαλώντας του κώφωση! Φίλη μου, μίλα λίγο πιο χαμηλόφωνα, αισθησιακά και σέξι γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σαν την Τζάνις του Τσάντλερ που δεν την άντεχε απλά κανείς!

3. Η μόνιμη άρνηση: Δεν είπαμε φυσικά να είσαι μες στην τρελή χαρά και όλα να τα βρίσκεις υπέροχα και θετικά, γιατί όπως και να το πάρεις αυτό είναι αδύνατον, αλλά και η διαρκής γκρίνια, κατάθλιψη και αρνητικότητα, πίστεψέ μας είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Πάρτο και λογικά: Ποιος θέλει να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους με αρνητική ενέργεια, κακή διάθεση και γκρίνια για το καθετί; Κανείς, ούτε καν εσύ! Οπότε λοιπόν, ακόμα κι αν τίποτα δεν σου πηγαίνει καλά, εκτός του ότι είναι απλά μία φάση, προσπάθησε να παραμερίσεις για λίγο τα ψυχολογικά σου και να δες τη ζωή με λίγο πιο θετική ματιά!


4. Η διαρκής απαίτηση της προσοχής: Ίσως το πιο εκνευριστικό και μη ανεκτό δείγμα γυναικείας συμπεριφοράς, είναι εκείνη που επιζητά την προσοχή για το καθετί! Συνήθως είναι ανασφαλής και συνήθως τα πετάει όλα έξω, μπας και τζουρνέψει κανά αντρικό βλέμμα και χαρεί! Γι' αυτή τα κοπλιμέντα και το, γελοίο θα λέγαμε, καμάκι είναι το οξυγόνο της και χωρίς αυτά νιώθει, αν όχι νεκρή τουλάχιστον... βαριά άρρωστη! Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, συγκεντρώσου και συμμορφώσου γιατί θα πρέπει να σε ενημερώσουμε, ότι σε κανέναν δεν αρέσεις, ή τουλάχιστον σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο, και όλοι απλά κοιτούν πως θα σε κοροιδέψουν ή... κάτι άλλο το οποίο δεν επιτρέπεται να πούμε!

Όταν ένας άντρας ερωτεύεται: Αυτά είναι τα βασικά σημάδια για να το καταλάβεις

queen.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου