ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Να 5 λόγοι γιατί δεν θα έπρεπε να φοράτε σουτιέν στον ύπνο




Μετά από μια δύσκολη μέρα,σχεδόν όλες οι γυναίκες πέφτουν για ύπνο χωρίς να τις νοιάξει να βγάλουν το σουτιέν τους.

Ένας μύθος λέει ότι οι γυναικές που φορούν σουτιέν στον ύπνο,έχουν στητά στήθια.Οι γυναίκες πάντα φορούν το σουτιέν τους ακόμα και όταν ξέρουν τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχουν.

Αν το βγάζετε,μπορεί να φέρει σημαντική διαφορά στην υγεία με πολλούς τρόπους. Μόλις μάθετε τις συνέπειες,θα αρχίσετε να το βγάζετε ,όταν κοιμάστε.
Τα διάσημα στενά σουτιέν και αυτά που δεν εφαρμόζουν καλά είναι το κυρίως θέμα.Θα σας κάνει περισσότερο καλό,αν κοιμάστε άνευ αυτών.

1.Όταν κοιμάστε με το σουτιέν, παρεμποδίζεται οπωσδήποτε η κυκλοφορία, ιδιαίτερα με σουτιέν με μπανέλες.Το υλικό αυτό χώνεται στο δέρμα περιορίζοντας τους θωρακικούς μύες που επηρεάζουν την κυκλοφορία των νεύρων.Εκείνα τα αθλητικά στενά σουτιέν προκαλούν επίσης προβλήματα-γιατί η στενότητά τους πληγώνει τον ιστό του στήθους.

2.Ο στηθόδεσμος επίσης μπορεί να να ερεθίσει το δέρμα. Οι κόπιτσες και οι μπανέλες μπορεί να μπαίνουν στο δέρμα και να δημιουργούν κακώσεις ακόμα και κύστες.Στον ύπνο μπορεί να μην νιώθετε τον πόνο.

3.Η ανησυχία είναι ένα αλλο πρόβλημα.Ο εκνευρισμός αυτός σας εμποδίζει από το να κάνετε βαθύ ύπνο.

4.Οι κόπιτσες και οι ράντες που έρχονται σε επαφή με το δέρμα και είναι πολύ εφαρμοστές προκαλούν υπερχρωμάτωση-σκουρότητα στην περιοχή αυτή.

5.Φορώντας ένα στενό σουτιέν στον ύπνο, μπορεί να δημιουργηθούν μήκυτες στο στήθος.Οι τελευταίοι ευδοκιμούν στην υγρασία και σε δροσερό περιβάλλον και το στενό σουτιέν δημιουργεί τέτοιες συνθήκες. Αφαιρώντας το σουτιέν μειώνετε τις πιθανότητες για τέτοιους μύκητες, ειδικά το καλοκαίρι. Παρ’ότι τα στενά σουτιέν δημιουργούν περισσότερα θέματα,θα έπρεπε να αποδιώχνετε το στηθόδεσμο στον ύπνο ,ασχέτως μεγέθους, ειδικά αν θέλετε να αποφυγετε αυτά τα 5 θέματα.


newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου