ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Επιστρέφει το Big Brother, επιστρέφουν κι οι αναμνήσεις: Οι παίκτες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ




Η Ελλάδα έχει μια μακρά παράδοση στα ριάλιτι, αλλά οι σημερινές γενιές δεν θα μάθουν την hardcore
εκδοχή τους όπως ήταν αυτή πριν το 2009. Γιατί από το X-Factor και μετά, ίσως κι από το πρώτο Fame Story, ήταν και talent show.
Τα βαρβάτα, τα ατόφια ριάλιτι δεν είχαν τίποτα παραπάνω από ανθρώπους που έπρεπε να συγκατοικήσουν και να αντέξουν ο ένας τον άλλον. Κι όλα αυτά με τις κάμερες να τους καταγράφουν 23 ώρες την ημέρα.
Ο ερχομός του Big Brother από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μας επαναφέρει τόσες μνήμες. Έτσι ατάκτως ερριμμένες όπως είναι στο μυαλό μας, τις καταθέτουμε και τις μοιραζόμαστε με όσους δεν τις έχουν ζήσει. Γιατί εσείς που τις ζήσατε, είμαστε σίγουροι πως δεν τις έχετε ξεχάσει.
Πρόδρομος και Τσάκας/ Το ζεϊμπέκικο της Ρέας στο Big Brother 1/ Η Μαίρη Σκόρδου, η επιστήθια φίλη
Είναι 2001, εποχές ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το ευρώ και τότε γίνεται η αρχή της πράσινης εποχής στην τηλεόραση. Εκεί όπου τα λεφτά ξοδεύονται αφειδώς στα ριάλιτι.
Η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή, γι΄αυτό το Big Brother 1 είναι το πιο αλησμόνητο. Προφανώς το δίδυμο των τότε κουμπάρων Τσάκα και Πρόδρομου έχει μείνει πιο έντονο απ΄όλους. Η ατάκα του Πρόδρομου στη σκυλίτσα Λευκή που είχε μπει από τη μέση του ριάλιτι και μετά, το περίφημο «Λευκή Κατσ΄Κατ», συνοδεύει τα βράδια τους εφιάλτες μας.
Άλλα που θυμόμαστε από το πρώτο Big Brother είναι το κλάμα τη Ρέας που μας έμαθε τη Μελίνα Ασλανίδου και το Πες Μου Για Δε Μ΄Αφήνεις, με τη Ρέα να γίνεται μετά μαγείρισσα και να βγάζει βιβλίο με πολίτικες συνταγές.
Θυμόμαστε τον Ντίνο τον ομογενή από τη Γερμανία που έπαιζε κιθάρα, τον Κώστα Μπόβολο, τον Χρήστο Ξανθόπουλο, αλλά κυρίως τη Μαίρη τη Σκόρδου. Μια γυναίκα που ενεγράφη σε πολλά ανδρικά μυαλά και είχε κάνει μια γκράντε εμφάνιση στον τελικό με βαθύ ντεκολτέ. Ένα ρούχο που ανάγκασε τον Μικρούτσικο να της πει «επιστήθια φίλη μου».


Loaded2.38%

Remaining Time 48:48
Φραντσέσκα Μελά μόνο από το Big Brother 2
Η φάση του Big Brother πέθανε γρήγορα για το τηλεοπτικό κοινό. Απόδειξη ότι δεν θα βρεθεί κανείς να θυμάται ποιος κέρδισε το δεύτερο. Μόνο η κυρία Φιλούθκια, η Φραντσέσκα Μελά, έμεινε αναλλοίωτη στη μνήμη. Η οποία μάλιστα έγινε και γιαγιά στα 39 της. Επίσης, θυμόμαστε ότι κάτι είχε παίξει με δύο ζευγάρια που σχηματίστηκαν και υπήρχε ένας Πάνος που πήγε να αποχωρήσει μες στη νύχτα από το σπίτι, αλλά το μετάνιωσε κι επέστρεψε.
Φίλοι Για Πάντα – Στέλλα Μπεζαντάκου – Αντρέας Παρασχάκης στο Bar
Μπορεί το Mega να μην είχε τόσο ανάγκη από ριάλιτι, αλλά είπε να δοκιμάσει την τύχη του. Το Bar έγραψε εποχή για πολλούς λόγους. Για τις φημολογούμενες ερωτικές περιπτύξεις. Για τη σύσταση των Φίλων Για Πάντα, που τελικά δεν ήταν για πάντα. Για την ατάκα του Λορέντζο στο πέναλτι του Μπασινά στη Λεωφόρο με τη Μπαρτσελόνα (ΟΧΙΙΙΙ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΑΑΑΣ), αλλά και το γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο Καμπ Νόου (Τι λες τώρααααα…). Μεγάλη μορφή και ο Κρητικός Αντρέας Παρασχάκης με το ξανθό μαλλί και την ιδιαίτερη φωνή που αργότερα τον πήρε ο Αρναούτογλου στον Όμορφο Κόσμο. Επίσης, απ΄αυτό το ριάλιτι ξεπήδησε κι ένας Δημήτρης Ράπτης που έβγαλε τραγούδι με τίτλο Ti Amo.
Το μισό line-up του The Wall
Οι περισσότεροι παίχτες που θυμόμαστε είναι από αυτό. Ο Κλεάνθης με τη μυθική ερώτηση «Όταν πάμε σε βάφτιση, λέμε ότι πάμε σε βαφτίσια…Όταν πάμε σε γάμο γιατί δε λέμε ότι πάμε σε γαμ…». Ο κυρ Μιχάλης ο 16βάλβιδος που την έπεφτε στο Γωγουλίνι. Ο Καρκαβίλας που μαστόρευε όλη την ώρα. Ο Βελέντζας που ήταν η θρησκευτική φιγούρα που έχει κάθε καλή πλοκή. Η Δεβόρα η 36χρονη που ανέβαζε τη θερμοκρασία και λεγόταν ότι είχε γίνει ζευγάρι με τον νεαρό Γιάννη. Η Σίσσυ και ο Τζώρτζης. Και στην κορυφή όλων αυτών η Ρούλα Βροχοπούλου.
Όλο αυτό το μιξ βάλτε το μέσα σε ένα σπίτι που χωριζόταν στη μέση και οι μισοί ήταν στη μεριά που η παραγωγή τους τα παρείχε όλα και οι άλλοι μισοί στη μεριά που την έβγαζαν με ρεβύθια και φακές για μια βδομάδα.
Ο Στέφανος ένα Mission μόνος του
Για τον Στέφανο Κοκολογιάννη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Έκανε άνω κάτω ένα παιχνίδι, επισκίασε τους πάντες και απασχόλησε μέχρι πολύ πρόσφατα την τηλεόραση.
Ο Φουκάκης και η Ελίνα του Big Brother 3
Η εκδοχή του Big Brother στον Alpha ήρθε σε μια εποχή που τα ριάλιτι είχαν περάσει σε μια ύστερη φάση και ήθελαν και το στοιχείο του talent show. Γι΄αυτό δεν έμεινε τόσο έντονο στη μνήμη. Παρόλα αυτά, μας άφησε κάποια παρακαταθήκη. Από τη μία ο νικητής, ο Κρητικός Γιάννης Φουκάκης που είχε μεθύσει τον Θέμη Γεωργαντά στο πρωινό της Γερμανού στον Alpha. Επίσης, για κάποιο λόγο είχε κάνει γκεστ στο σπίτι η Χρύσπα.


Ορθούλα και Ευαγγελία από το Survivor 1/ Ηλίας Βαλάσης και Σπύρος Σούλης
Ορθούλα και Ευαγγελία συνέθεσαν ένα δίδυμο που σήμερα θα γινόταν ως και σύμβολο women empowerment. Ο Ηλίας Βαλάσης μας έμεινε γιατί ήταν βατραχάνθρωπος και μετά το γύρισε σε pr και θεατρικό. Από την άλλη, ο Σπύρος Σούλης κατάφερε να βρει τον δρόμο του ως αρχιτέκτων/διακοσμητής και διατηρήθηκε στα τηλεοπτικά.
Νάντια και Σελίμ από το Survivor 3
Το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη δε μας προσέφερε πολλά. Μόνο το ειδύλλιο της Νάντιας Ζαγκλή με τον Τούρκο Σελίμ είχε τη φάση του. Ήταν και σε μια εποχή που το Mega έπαιζε τα Σύνορα της Αγάπης με Νίκο και Ναζλί και κάπως ήρθε να δέσει το γλυκό.
Ορέστης Λάσκος και Τσίλα από τη Φάρμα 1, η στριπτιζέζ Πάολα Βούτος από τη Φάρμα 2
Συγκεχυμένες είναι οι μνήμες από τις δύο σεζόν της Φάρμας. Ο Ορέστης Λάσκος, γιος της Μπεάτας Ασημακοπούλου και του Βασίλη Λάσκου, μας είχε ξαφνιάσει που συμμετείχε, η Τσίλα άφησε εποχή στα τηλεοπτικά με εκκίνηση τη Φάρμα, ενώ η Πάολα Βούτος ανέδειξε το επάγγελμα της στριπτιζέζ στην κοινωνία.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου