ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Τι δεν πρέπει να κάνεις όταν ξεκινάς δίαιτα







Αν το βάρος σου δεν σε ικανοποιεί, άλλαξε την κατάσταση και
λάβε δράση!  
Η δίαιτα είναι ένας τρόπος να επιτύχεις τον στόχο και τον ακολουθούν οι περισσότεροι. Λαμβάνοντας τις κατάλληλες συμβουλές, μπορείς να βρεις το διατροφικό πλάνο που σου ταιριάζει. 
Η λαχτάρα σου και η προσμονή να χάσεις βάρος, πρόσεξε μην γίνει η αιτία να επηρεάσεις την υγεία σου. Υπάρχουν βήματα που συχνά ακολουθούνται και είναι λανθασμένα. Μην πέσεις στην παγίδα τους. Ακολουθούν αυτά που δεν πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις την δίαιτά σου.
1) Μην αποκλείεις τροφές ή διατροφικές ομάδες: Αν πιστεύεις ότι το να αποκλείσεις πχ. Τα γαλακτοκομικά προιόντα ή την γλουτένη από τη διατροφή σου θα φέρει εγγυημένο αποτέλεσμα, μάλλον δεν έχεις καταλάβει σωστά. H διατροφολόγος Adina Pearson αναφέρει ότι η στέρηση οδηγεί στην αυξανόμενη ανάγκη για κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων και σε τσιμπολόγημα.

2) Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πεινάσει: Τρώμε για να νιώθουμε δυνατοί, να έχουμε ενέργεια, να είμαστε υγιείς και να νιώθουμε ευχαρίστηση. Αν πιστεύεις ότι ξεκινώντας μια δίαιτα φτωχή σε θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, που μοιάζει με απεργία πείνας, θα χάσεις βάρος νιώθοντας καλά, τότε δεν πρέπει να αλλάξεις σκέψεις.

3) Μην αλλάζεις όλες τις διατροφικές σου συνήθειες μονομιάς: Μπορείς να κάνεις παρεμβάσεις στην διατροφή σου αλλάζοντάς την προς το καλύτερο αλλά το να αλλάξεις από τη μια μέρα στην άλλη τα πάντα δεν είναι λύση. Κράτα ισορροπίες και μην πέφτεις στην παγίδα να αλλάξεις τα πάντα μονομιάς. Ο οργανισμός θα υποστεί με όχι θετικές συνέπειες για τη λειτουργία του.
4) Μην στερείσαι συνεχώς απολαύσεις: Που και που να επιβραβεύεις τον εαυτό σου και την προσπάθειά του να χάσει βάρος με κάτι που τον ευχαριστείς. Το να πεις για πάντα αντίο σε κάποιο αγαπημένο σου γλυκό, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου και η δίαιτα να εγγραφεί στη συνείδησή σου σαν μια ανυπόφορη διαδικασία.
bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου