ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Εξαρθρώθηκε σπείρα που ρήμαζε σπίτια και χτυπούσε τους ενοίκους - Συνελήφθησαν στην περιοχή του Περιβολίου Γρεβενών

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες, απόπειρα ληστείας και 30 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων





Σπείρα που είχε πραγματοποιήσει σειρά ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της
Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, της οποίας τα μέλη δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία σε βάρος των ενοίκων, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Μέλη της είναι τέσσερις Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή του Περιβολίου Γρεβενών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, ληστειών και κλοπών κατ’ εξακολούθηση. 

Αστυνομικοί που ερευνούσαν τις υποθέσεις ληστειών και κλοπών, εντόπισαν στη Μικρή Γότιστα Ιωαννίνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο διενεργούνταν αναζητήσεις από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, ως όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Σε σήμα στάσης των αστυνομικών ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Περιβολίου Γρεβενών, όπου και συνελήφθησαν οι τέσσερις δράστες. Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα τουλάχιστον από τον Μάιο του 2019 και διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια καθώς και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές των Ιωαννίνων, Άρτας και Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας.

Εισέρχονταν στα σπίτια είτε με διάρρηξη είτε από ανασφάλιστα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, εκμεταλλευόμενοι έστω και ολιγόλεπτη απουσία των ενοίκων ή προσποιούνταν τους πωλητές. Στις περιπτώσεις που οι ένοικοι βρίσκονταν εντός των οικιών τους, δε δίστασαν κάποιες φορές να ασκήσουν σωματική βία σε βάρος τους.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί δύο ληστείες, απόπειρα ληστείας καθώς και τριάντα περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, τελεσμένες και σε απόπειρα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Μαΐου 2019 έως και τις 2 Νοεμβρίου, σε περιοχές των Ιωαννίνων, στον Αμμότοπο Άρτας καθώς και στο Σπάρτο Αμφιλοχίας. Οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα ενώ εκτιμάται ότι η λεία από την εγκληματική τους δράση υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου