ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Χειροπέδες σε γόνο εφοπλιστών



Για περισσότερες από 10 ώρες κατέθετε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών ο
Σπύρος – Γιώργος Λαιμός, γόνος της πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας, ο οποίος συνελήφθη έξω από την πολυκατοικία στην οποία διατηρεί υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του, ράτσας μαλτέζ!

Στα τέλη Οκτωβρίου είχε διαβιβαστεί στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης ένταλμα αναζήτησης με τα στοιχεία του 54χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία, με συνολική ποινή φυλάκισης 33 ετών, και ένα ένταλμα σύλληψης!

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, πρόκειται για ανεκτέλεστες αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για απάτη και πλαστογραφία, με ποινή κάθειρξης 12 ετών, του Τριμελούς Εφετείου για απάτες, με ποινή κάθειρξης 10 ετών και άλλες δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για απάτες, με ποινές κάθειρξης οκτώ και τριών ετών αντίστοιχα. Επιπλέον, σε βάρος του 54χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα από τον 4ο τακτικό ανακριτή για απάτη.

Ο Σπύρος – Γιώργος Λαιμός, που είχε δραστηριότητα στην Ελβετία, φέρεται ότι είχε εξασφαλίσει σημαντικά χρηματικά ποσά από ομογενείς με οικονομική επιφάνεια, με φερεγγυότητα το επώνυμο της εφοπλιστικής οικογένειας της οποίας είναι γόνος και τα επένδυε προσδοκώντας σε υψηλές αποδόσεις, όπως αποδείχτηκε όμως χωρίς αντίκρισμα.

Για περισσότερες από 10 ημέρες αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσαν διακριτικά την πολυκατοικία και το βράδυ της Τετάρτης εντόπισαν τον 54χρονο μόλις βγήκε με το σκυλάκι του. Τον πλησίασαν και δήλωσαν την ιδιότητά τους, με τον ίδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι απόλυτα συνεργάσιμος. Μάλιστα, όταν οδηγήθηκε στο τμήμα ενημέρωσε για τη σύλληψή του την κόρη του, η οποία παρέλαβε το σκυλάκι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του, πάντως, παρέμεινε σιωπηλός.

Ο 54χρονος, γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας Λαιμού, μετήχθη το πρωί της Πέμπτης στο Εφετείο, προς εκτέλεση των ενταλμάτων σε βάρος του και στη συνέχεια στην Εισαγγελία, με τους δικαστικούς να αποφασίζουν για την ποινική του μεταχείριση.

Η οικογένεια Λαιμού, μία από τις πλέον πολυπληθείς του ελληνικού εφοπλισμού, ασχολείται με τη ναυτιλία από το 1905, όταν απέκτησε το ατμόπλοιο «Μαριέττα Ράλλη» από κοινού με τις οικογένειες Πατέρα και Χατζηπατέρα.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου