ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Αθώοι στην όψη, τέρατα στη δράση (Φωτογραφίες)






Όταν τα φαινόμενα απατούν ολότελα και κρύβουν μέσα τους ανθρωπόμορφα κτήνη..


Σπανίως ξέρουμε πραγματικά τον άνθρωπο δίπλα μας, κι ενώ μπορεί να μοιάζει εντελώς φυσιολογικός εξωτερικά, ενδέχεται να κρύβει στα μύχια της ψυχής του κάτι μοχθηρό και απάνθρωπο.

Ρωτήστε τις συζύγους των κατά συρροή δολοφόνων και των παιδόφιλων γι’ αυτό, όλο και κάτι θα ξέρουν.

Κι έτσι στήνεται το σκηνικό της σχεδόν μεταφυσικής καθημερινής φρίκης, καθώς ο συνάδελφος, ο γείτονας, ο συγγενής, ακόμα και ο σύντροφός μας μπορεί να είναι ένα πραγματικό τέρας που κάνει τα ανομολόγητα εγκλήματά του κάτω από τον μανδύα μιας ψευδεπίγραφης κανονικότητας.


Σκοτεινές υποθέσεις δηλαδή με κτήνη υπεράνω υποψίας…

Λάζλο Τσατάρι: Ο ναζιστής φυγάς της Ουγγαρίας

ttarassigissef1
Ο καλοσυνάτος 98χρονος γεράκος που άφησε την τελευταία του πνοή στη Βουδαπέστη το 2013 ήταν ένας πράος έμπορος τέχνης που πέρασε ένα καλό μέρος της ζωή του στο άνετο διαμέρισμά του σε κοσμοπολίτικη συνοικία της πόλης και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ποιο ήταν τότε το κακό με δαύτον; Μα ότι ήταν αμετανόητος ναζί εγκληματίας πολέμου!
Υψηλόβαθμος αστυνομικός σε σλοβάκικη πόλη πριν από τον Β’ Παγκόσμιο, ο Λάζλο είχε δείξει τις σαδιστικές του τάσεις κατά των πολιτών αλλά και τον φαρμακερό αντισημιτισμό του ήδη από τις πρώτες μέρες του στην αστυνομία. Κατόπιν, το 1941, έστειλε τους 330 εβραίους του γκέτο στην Ουκρανία για εκτέλεση, πριν αναλάβει δράση ως ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες του θανάτου στο κολαστήριο του Άουσβιτς, επιβλέποντας προσωπικά τον φόνο 15.500 ανθρώπων.
Μετά τον πόλεμο, ο Τσατάρι κατάφερε να διαφύγει στον Καναδά και το 1949 καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο από τσεχικό δικαστήριο, αν και μέχρι τότε ήταν άφαντος. Για χρόνια και χρόνια ζούσε ελεύθερος και ωραίος στο Μόντρεαλ και το Τορόντο γινόμενος ευρύτερα γνωστός ως έμπορος τέχνης, μέχρι να του ανακληθεί η καναδική υπηκοότητα το 1997 και να εξαφανιστεί και πάλι.
Τώρα ήταν βέβαια ένας από τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες πολέμου της οικουμένης, αν και τίποτα δεν θα γινόταν μέχρι να επέμβει τουλάχιστον το ίδρυμα του Σιμόν Βίζενταλ και να τον ξετρυπώσει έπειτα από χρόνια ερευνών στη Βουδαπέστη το 2012. Και πάλι μάταια φυσικά, καθώς λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος ναζί, που είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, θα πέθαινε χτυπημένος από πνευμονία, μην πληρώνοντας ποτέ τα διαβόητα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας…

Τζορτζ Ντουντνό: Ο αναισθησιολόγος που κακοποιούσε σεξουαλικά τις ασθενείς του

ttarassigissef2
Ο δρ Τζορτζ Ντουντνό ήταν αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο του Τορόντο για 28 ολόκληρα χρόνια, φτάνοντας να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους της χώρας. Υπεράνω υποψίας και πρόθυμος πάντα να βοηθά, όλοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν ανακαλύφθηκε, παρά το άψογο μητρώο του, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις αναισθητοποιημένες γυναίκες ασθενείς του πριν μεταφερθούν στη χειρουργική κλίνη!
Ο αναισθησιολόγος έκανε τις σκοτεινές του πράξεις για χρόνια, κακοποιώντας έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό γυναικών, ο οποίος σύμφωνα με εκτιμήσεις υπερβαίνει τις 75. Με τα χρόνια, ο Ντουντνό εξέλιξε την τεχνική του ώστε να παραμένουν μεν οι γυναίκες ναρκωμένες, αλλά να έχουν συνείδηση του βιασμού τους, τον οποίο κατόπιν δεν μπορούσαν να ανακαλέσουν.
Παρά το γεγονός ότι το κατηγορητήριο που τον βάρυνε δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας, οι περισσότεροι συνάδελφοί του αρνούνταν λυσσαλέα πως θα μπορούσε ένας γιατρός με τέτοια χαρίσματα να έχει προβεί σε τέτοιες πράξεις και μάλιστα για τρεις σχεδόν δεκαετίες. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, κακοποίησε την πλειονότητα των ασθενών του σε μια περίοδο 3,5 ετών, με τις περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις να λαμβάνουν χώρα σε ένα διάστημα 6 μηνών. Παρά τις δεκάδες καταγγελίες που έφτασαν στην εισαγγελία, στη δικαστική αίθουσα παρουσιάστηκαν τελικά μόλις 21 θύματα, αριθμός ικανός φυσικά για να καταδικαστεί το 2014 σε κάθειρξη 10 ετών…

Ταμάρα Σαμσόνοβα: Η γιαγιά-αντεροβγάλτης της Ρωσίας

ttarassigissef3
Η Σαμσόνοβα ήταν ήδη πολύ ηλικιωμένη όταν της έδωσε στέγη ένας βετεράνος πολέμου στην Αγία Πετρούπολη, αν και η καλή πράξη του γηραλέου χήρου δεν θα τύγχανε ανταπόκρισης από τη μοίρα, καθώς σύντομα θα βρισκόταν δολοφονημένος. Κι αυτό δεν θα ήταν το μόνο μυστηριώδες έγκλημα στον κύκλο της σατανικής γιαγιάς, καθώς πολλοί ακόμα γνωστοί και οικείοι της είχαν συναντήσει βάρβαρους θανάτους όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και ο σύζυγός της!
Ήταν μάλιστα στα 68 χρόνια ζωής το 2015, όταν και αποκαλύφθηκε η μανιακή της φύση, προχωρημένη ηλικία δηλαδή που έκανε πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν ότι η «γιαγιά-αντεροβγάλτης», όπως την αποκάλεσε ο ρωσικός Τύπος, ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Κι όμως, το ανθρωπόμορφο τέρας το είχε συνήθειο να ξεκάνει και να κανιβαλίζει κατόπιν τα θύματά της εδώ και χρόνια, χωρίς καν δεύτερη σκέψη. Ένα από τα πρώτα της θύματα ήταν ο φουκαράς ο σύζυγός της, ο οποίος μετρούσε ήδη 10 χρόνια κάτω από το χώμα όταν πιάστηκε η serial killer της Ρωσίας.
Και πιάστηκε μάλιστα μόνο όταν συνελήφθη από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να μεταφέρει μέσα σε πλαστικές σακούλες ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη! Οι Αρχές σοκαρίστηκαν όταν έπεσαν στα χέρια τους τα ημερολόγια της μοχθηρής γιαγιάς, στα οποία είχε απαθανατίσει σε όλη τους τη ζοφερή μεγαλοπρέπεια τα ειδεχθή εγκλήματά της, αλλά και την αγάπη που έτρεφε στην ανθρώπινη σάρκα και δη στους πνεύμονες.
Η Σαμσόνοβα αρνήθηκε φυσικά τις κατηγορίες, αν κι όταν ήρθαν στο φως τα γραπτά της, εξομολογήθηκε τελικά το κίνητρο πίσω από τις ανατριχιαστικές δολοφονίες της: «Ό,τι έκανα, το έκανα για να μείνω γνωστή ως κατά συρροή δολοφόνος», είπε η γιαγιά-αντεροβγάλτης στο δικαστήριο σοκάροντας για άλλη μια φορά την οικουμένη. Η έρευνα για τα στυγερά φονικά της είναι ακόμα ανοιχτή και η Σαμσόνοβα περιμένει πια τη βέβαιη καταδίκη της…

Πίτερ Καρούζο: Ο καλός οικογενειάρχης της Αυστραλίας

ttarassigissef4
Για τον εξωτερικό παρατηρητή, οι Πίτερ και Ρόζα Καρούζο ζούσαν τον τέλειο γάμο. Μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια κοινής συζυγικής ζωής, ήταν ακόμα ερωτευμένοι και λειτουργούσαν ως φάρος αιώνιας αγάπης στη μικρή ιταλική παροικία μιας κωμόπολης της Αυστραλίας. Ο Πίτερ ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας για τον οποίο όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια, αν και τα φαινόμενα θα ήταν για άλλη μια φορά απατηλά.
Το 2008 η Ρόζα Καρούζο κατακρεουργήθηκε με ένα τσεκούρι 36 φορές και το ξετύλιγμα του φονικού κουβαριού θα έριχνε βαριά τη σκιά του στη μικρή αυστραλιανή πόλη. Γιατί κάτι σκοτεινό καραδοκούσε πίσω από τον πετυχημένο γάμο και τα δύο παιδιά της ιταλικής καταγωγής οικογένειας. Αρχικά, ο Πίτερ ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του είχε πέσει θύμα δολοφονικής ληστείας, όταν ωστόσο το άλλοθί του δεν επιβεβαιώθηκε, μετατράπηκε στον κύριο ύποπτο της υπόθεσης. Καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία άρχισαν να έρχονται στο φως για τον καλό νοικοκύρη και σπουδαίο οικογενειάρχη, οι Αρχές έμαθαν ότι ο Πίτερ κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά τη σύζυγο και τα παιδιά του πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού.
Γυναίκα και παιδιά κράτησαν το γεγονός κρυφό από την κοινωνία, κατά το σύνηθες πρότυπο, αφήνοντας στην αφάνεια το σκοτεινό πρόσωπο του εγκληματία. Ο λόγος για το ειδεχθές φονικό δεν έγινε ποτέ γνωστός, ο Πίτερ φρόντισε πάντως να κάνει τον τόπο του εγκλήματος να μοιάζει σαν απόπειρα ληστείας, προσπαθώντας να αποκτήσει ένα βεβιασμένο άλλοθι που σύντομα θα κατέρρεε.
Ο καλός οικογενειάρχης δεν έδειξε ποτέ ίχνη μεταμέλειας και σάπισε στη φυλακή μέχρι το 2015, όταν έφυγε από τον κόσμο σε προχωρημένη ηλικία 81 ετών…

Λούι Λαμόνικα: Ο σατανιστής πάστορας που κακοποιούσε παιδιά

ttarassigissef5
Στη δεκαετία του 1980, η Hosanna Church στην Ποντσατούλα της Λουιζιάνα διέθετε ένα από τα πιο πιστά και ακμάζοντα εκκλησιάσματα της περιοχής, με περισσότερα από χίλια μέλη να ακολουθούν ευλαβικά τα διδάγματα του αξιοσέβαστου και αγαπημένου πάστορα Λούι Λαμόνικα του Πρεσβύτερου. Τα επόμενα χρόνια δεν θα ήταν βέβαια και τόσο καλά για το ποίμνιο, το οποίο πλέον είχε περάσει στον γιο του, Λούι Λαμόνικα τον Νεότερο, και μέχρι το 2003 δεν υπήρχαν πια παρά 10-15 πιστοί. Ακόμα κι έτσι όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί για τι ήταν ικανός ο νέος ιερωμένος.
Ήταν το 2005 όταν ο Λαμόνικα πέρασε την πόρτα του τοπικού σερίφη και άρχισε να εξομολογείται ατάραχος τα ειδεχθή εγκλήματά του. Περιέγραψε στον σερίφη τις σατανιστικές τελετές που φιλοξενούσε στην εκκλησία του αλλά και περιστατικά κακοποίησης παιδιών. Όλοι σοκαρίστηκαν από τις τερατώδεις αποκαλύψεις του σεβάσμιου μέλους της κοινότητας, ο οποίος διατεινόταν τώρα ότι μεταξύ των άλλων παιδιών που είχε βιάσει ήταν και οι δυο γιοι του, αλλά ακόμα και ζώα.
Μέχρι το 2000, όταν η εκκλησία του άγγιζε πια το τέλος της, ο Λαμόνικα την είχε ήδη μετατρέψει σε πραγματικό ναό φρίκης, καλώντας πια ακόμα και βρέφη στις διαβολικές τελετουργίες. Κατά δήλωσή του, είχε σταματήσει να πιστεύει στον Θεό και λάτρευε πλέον τον Εωσφόρο. Το 2008, ο σατανιστής πάστορας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για παιδεραστία, κτηνοβασία κ.ά…

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου