ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

"Αθλητικές Ματιές" στα Γρεβενά με τον Κώστα Μάρκου



Κάθε αγωνιστική που συμπληρώνεται στο πρωτάθλημα Γρεβενών έρχεται να επιβεβαιώσει την εικόνα πλήρους υποβάθμισης που επικρατεί. Δεν είναι μόνο τα επτά λουκέτα που μπήκαν σε ιστορικούς συλλόγους, αλλά και το ίδιο το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύσκολες συνθήκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου ανάμεσα στην ένωση Κοκκινιάς και την ΑΕ Κοκκινιάς Πολύδενδρου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διεξήχθη καν το παιχνίδι. Η διαιτητική τριάδα παρουσιάστηκε το γήπεδο, όμως το ματς δεν έγινε ποτέ. Η μία από τις ομάδες δεν είχε επαρκή αριθμό παικτών.

Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο δύσκολα με την πάροδο του χρόνου και η ΕΠΣ και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να ασχοληθούν έγκαιρα και σοβαρά με τα προβλήματα προτού διαλυθούν τα πάντα.

Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από τον κόσμο και αυτό αποτυπώνεται από την χαμηλή προσέλευση στα γήπεδα.

Οι κερκίδες μπορεί να είναι άδειες όμως σίγουρα θα γεμίσουν μόλις οι φίλαθλοι αντιληφθούν μία σοβαρή προσπάθεια. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και τα τελευταία χρόνια με την μαζική συμπαράσταση και υποστήριξη που γίνεται στο μπάσκετ με τον Πρωτέα.

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου, το κολυμβητήριο ακόμη να λειτουργήσει αν και οι υπεύθυνοι τόνιζαν ότι η λειτουργία θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου. 

Ανεκτίμητοι και πολυετής είναι η προσφορά του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γυφτόπουλου για το ποδόσφαιρο της Ηπείρου και όχι μόνο. Γρεβενιώτης στην καταγωγή, συγκεκριμένα από την Κνίδη. Ο έμπειρος αθλητικογράφος κάλυψε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και άλλων ομάδων της Ηπείρου και όχι μόνο, αρθρογραφώντας και δίνοντας ανταποκρίσεις σε πλήθος εφημερίδων Θεσσαλονίκης και Αθηνών. 

Σε εκδήλωση που θα γίνει σε λίγο καιρό στον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος πρόκειται να τιμηθεί για την συνεισφορά του και του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς κερδίζει επάξια την τιμητική διάκριση μέσα από το ήθος, την εργατικότητα, την αντικειμενικότητα και το μεράκι. Ο ίδιος μπορεί να ζει μόνιμα στα Γιάννενα, ωστόσο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο. Άλλωστε διετέλεσε από τους πρώτους αθλητικογράφους στα Γρεβενά καλύπτοντας τα ρεπορτάζ στην χρυσή εποχή του Πυρσού για τον οποίο δεν κρύβει την μεγάλη του αδυναμία.

Κώστας Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου