ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ενας Ελληνας είχε ΤΗΝ ιδέα -Εφτιαξε καντίνα και πουλά ελληνικές λιχουδιές ως street food στο Λονδίνο (εικόνες)





Ο Τηλέμαχος Αργυρίου εργαζόταν στον τραπεζικό κλάδο στο Λονδίνο όταν
αποφάσισε να αλλάξει δουλειά. Και κάπως έτσι κατέληξε να προσφέρει τη δυνατότητα στους Λονδρέζους να δοκιμάζουν απίστευτες ελληνικές λιχουδιές.

Εχοντας ο ίδιος προσωπική εμπειρία από το γεύμα που απολάμβαναν οι Λονδρέζοι στο lunch break, αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά καινοτόμο. Να στήσει ένα μαγαζί και να πουλά ελληνικές κλασικές λιχουδιές στην πιο... γκουρμέ street food εκδοχή τους. Κι αν απορείτε αν γίνεται κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι «ναι» και το «Κalimera» είναι η απόδειξη.

Φυσικά, αφού η ιδέα περιστρεφόταν γύρω από το street food, δεν θα μπορούσε ποτέ όλα αυτά να δίνονταν σε ένα κλασικό μαγαζί. Ετσι, ο Τηλέμαχος Αργυρίου αποφάσισε να ακολουθήσει τη μόδα των food trucks, των φορτηγών φαγητού δηλαδή, στήνοντας ουσιαστικά κάτι σαν καντίνα.

Το μενού της υπέροχης αυτής καντίνας, που κινείται μεταξύ ανατολικού και κεντρικού Λονδίνου, «παίζει», όπως προαναφέραμε, με τις κλασικές ελληνικές γεύσεις σε μια πιο... γκουρμέ εκδοχή τους και σίγουρα πιο εξελιγμένη παρουσιάσή τους. Μεταξύ άλλων, στο «Kalimera» μπορεί να βρει κανείς μουσακά με μελιτζάνες, ψητές πατάτες, ραγού με κρέας ή χορτοφαγικό και σος κεφαλοτύρι σε αποδομημένη μορφή.
Επίσης, πουλά τα διάσημα σουβλάκια σε 3 εκδοχές (με κοτόπουλο, τζατζίκι, αβοκάντο και χούμους - αρνίσιο με τζατζίκι μέντας και μελιτζανοσαλάτα - χορτοφαγικό με χαλούμι, πέστο, σπανάκι και ντοματίνια), αλλά και σαλάτες χορτοφαγικές ή με κρέας.
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου