ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

To… έξυσε καλά και κέρδισε 750.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ



Ακόμα… ζαλισμένος θα είναι από την επιτυχία του ο υπερτυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ που πέτυχε
διάνα με ένα δελτίο των 5 ευρώ, αφού κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει διατεθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ύψους 750.000 ευρώ!

Το «χρυσό» δελτίο αγοράστηκε από το Καρπενήσι και το πρακτορείο ΟΠΑΠ της Νατάσας Τρίκκα, η οποία ενημερώθηκε χθες το πρωί από τον οργανισμό για το τεράστιο ποσό του κέρδους. Μάλιστα, η πράκτορας δεν πίστευε όταν οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ της είπαν ότι το πρακτορείο της έκανε ρεκόρ με αυτό το ποσό.

Ο τυχερός που είχε την εμφανή εύνοια της θεάς Τύχης αγόρασε έναν στιγμιαίο λαχνό ΣΚΡΑΤΣ της επετειακής σειράς BONUS 750.000 ευρώ και, όπως πληροφορήθηκε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, έχει ήδη εισπράξει το ποσό από τα κεντρικά του οργανισμού.
Στο Καρπενήσι αλλά και σε άλλες περιοχές της Ευρυτανίας έχουν ανάψει οι συζητήσεις για το αν ο τυχερός είναι από την περιοχή ή επισκέπτης που έτυχε να αγοράσει από εκεί το τυχερό λαχείο.

Πολλοί λένε πως, εάν είναι ντόπιος ο νικητής του επάθλου των 750.000 ευρώ, αργά ή γρήγορα θα φανεί, καθώς δύσκολα θα παραμείνει κρυφό ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μια μικρή κοινωνία. Πάντως, όλοι εύχονται να έπιασαν τόπο τα χρήματα και να τα χαρεί ο τυχερός.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου