ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Γιάννης Κεφαλογιάννης από Σιάτιστα: «Δεν έχει τεθεί θέμα νέα χάραξης διοδίων- Θα κάνουμε τα πάντα για ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή» (video)

Ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης βρέθηκε στα Ελευθέρια της Σιάτιστας ως
εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Λόγο έκανε για τη διπλή χαρά και συγκίνηση που νιώθει βρισκόμενος στη 107η επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας ως εκπρόσωπος και ως κρητικός με τους δεσμούς μεταξύ Μακεδονίας και Κρήτης να είναι ιδιαίτερα ισχυροί. «Η περιοχή έχει ιδιαίτερες προοπτικές και ως κυβέρνηση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τα επόμενα χρόνια» δήλωσε.

Για τα διόδια
Ο κ.Κεφαλογιάννης ανάφερε ότι δεν υπάρχει θέμα νέα χάραξης διοδίων και ότι ακούγεται είναι φημολογίες.Έκανε αναφορά στον κόμβο γιατί υπάρχει πολύμηνη καθυστέρηση και ταλαιπωρία για τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης λέγοντας ότι σύντομα θα δώσει μια λύση .Τόνισε ότι υπάρχει ένα ολόκληρος σχεδιασμός από την Εγνατία για να προχωρήσουν τα έργα χωρίς όμως να γίνει αναφορά σε ειδικό καθεστώς για τους ντόπιους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής ανάφερε ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί να πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι για τη μετάβασή τους στην Κοζάνη. Μάλιστα ανάφερε το παράδειγμα της Αλεξανδρούπολης και της Ηγουμενίτσας όπου ισχύει ανάλογο καθεστώς και δεν υπάρχει λόγος να μην ισχύσει και εδώ, όπως χαρακτηριστικά είπε. Για την κλειστή διέξοδο προς την Εγνατία σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρχουν νέα και ημερομηνίες για το πότε θα υπάρχει πρόσβαση.

prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου