ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ιφιγένεια Στεργιούλα: "Τα χρήματα (των μεταναστών-προσφύγων) κρατούν ζωντανή σε μεγάλο βαθμό την τοπική αγορά" .. (video)

Ωστόσο, η φιλοξενία πρέπει να γίνει στον βαθμό που μας αναλογεί



Τοποθέτηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ως νέο άτομο που αρχίζει να δραστηριοποιείται τώρα στο ελεύθερο επάγγελμα.


Η μακροχρόνια κρίση, η εγκατάλειψη του τόπου χρόνια πριν, καθώς και η έλλειψη οράματος, σχεδιασμού και προγράμματος από την κεντρική και τοπική διοίκηση εχει ξεθωριάσει την προοπτική ανάπτυξης ενός τουρισμού υψηλού επιπέδου και οδήγησε τους επαγγελματίες ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Στην ουσία διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις τους για λογαριασμό των τραπεζών.

Υπάρχει ανάγκη επιβίωσης όλων των επαγγελματιών της περιοχής και όχι μόνο του ορεινού όγκου.

Ο βουλευτής τόνισε ότι είναι ψέμα ότι τα μόνα χρήματα που μπαίνουν στα Γρεβενά είναι αυτά των προσφύγων, και όμως αυτά τα χρήματα κρατούν ζωντανή σε μεγάλο βαθμό την τοπική αγορά!

Τα προηγούμενα χρόνια παρατηρήθηκε έντονη εγκατάλειψη από την πολιτεία και δεν υπήρξε ποτέ προοπτική και οργανωμένο σχέδιο. Αυτη η απουσία και εγκατάλειψη είναι λογικό να δημιουργούν μια δυσπιστια και για την τωρινη προταση ανάπτυξης. 
Αν θα υπάρξει ανάπτυξη και πως θα υπαρξει είναι δυο ερωτηματα που πρεπει να μας απασχολουν αφου τα ξενοδοχεια θα έχουν σβησει απο τα χρεη (δεν θα αναφερθω φυσικα στο γεγονος οτι να ξενοδοχεια μπορει να μεινουν με αλλον ιδιοκτητη -όποιος κατάλαβε-).
Επίσης οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε στους ξενοδόχους ότι έχουν συμβάλει και με το παραπάνω στην ανάπτυξη του τόπου. Κατάγομαι από τον ορεινό όγκο και οφείλω να το αναγνωρίσω αυτό.

Επομένως, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών βρήκαν αυτή την λύση που θα τους επιτρέψει να επιβιωσουν και να ειναι παροντες σε ενα μελλοντικο καλεσμα ανάπτυξης.

Πέραν του ανθρωπιστικού κινήτρου (φροντίδα και προστασία των ανθρώπων αυτών που δεν ευθύνονται οι ίδιοι που οι ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ αποφάσισαν το μέλλον τους κάνοντας πολέμους) υπάρχει και ένα οικονομικό κίνητρο.
Ωστόσο, η φιλοξενία πρέπει να γίνει στον βαθμό που μας αναλογεί καθώς ο αριθμός των προσφύγων που πρέπει να έρθει στην Δ. Μακεδονία είναι συγκεκριμένος.

1 σχόλιο: