ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών με πρωταγωνιστές τα παιδιά!! (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, μια ξεχωριστή
Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα μικρά παιδιά Α και Β τάξης, η οποία μάλιστα περιελάμβανε και τη θεατρική παράσταση: "Η μπουγάδα του Αη Βασίλη" της Ιωάννας Κυρίτση με… πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδάκια!!!!





Την έναρξη της γιορτής έκανε ο διευθυντής του σχολείου κ. Αθανασιάδης Φώτιος που επισήμανε το μήνυμα των Χριστουγέννων που είναι αγάπης, χαράς, αδελφότητας. 
Κατόπιν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης έψαλαν το Απολυτίκιο των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε θεατρικό και επί σκηνής «παρέλασαν» ο πρωταγωνιστής Αη Βασίλης, αφηγητές, τα αγγελάκια, γραμματάκια, ταρανδάκια, κινεζάκια, αμερικανάκια, αφρικανάκια, παιδιά της Αυστραλίας και της Ευρώπης. 
Σκοπός ήταν να μας διασκεδάσουν με τον Αϊ-Βασίλη που έβαλε μπουγάδα... κι έμεινε χωρίς ρούχα! Όλα μίκρυναν και δεν τον χωράνε. Τι θα κάνει τώρα;Ποιός θα τον βοηθήσει να βρει ρούχα για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου της Ευρώπης, Ασίας, Αμερικής, Αυστραλίας και Αφρικής!!!!

Οι μικροί ηθοποιοί της Α και Β’ δημοτικού έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και στο τέλος δικαίως απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν η εκπαιδευτικός της Α’ ταξης κα Μιχαλογιάννη Βασιλική και οι εκπαιδευτικοί Β’ τάξης και Στ’ τάξης κος Παπαδόπουλος Αναστάσιος και κος Σαρόγλου Γεώργιος, αντίστοιχα.
 Τη σκηνοθεσία και την επιλογή της μουσικής της γιορτής είχε η θεατρολόγος του σχολείου μας κα Κρυαράκη Κυριακή ενώ για το σκηνικό και τα κοστούμια υπεύθυνες ήταν οι κες Τσέπουρα Γλυκερία και Δημάδη Κων/να.

Η γιορτή έκλεισε με γιορτινές μελωδίες, ποιήματα ευχές και πολλά χαμόγελα!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου