ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

AΠΑΝΘΡΩΠΟ: ΔΕΙΤΕ πώς φτιάχνονται οι μπότες τύπου Ugg - ΠΡΟΣΟΧΗ οι εικόνες ΣΟΚΑΡΟΥΝ... (ΒΙΝΤΕΟ)!!




Σοκαριστικές εικόνες αποκαλύπτουν θανατώσεις ζώων, και...

συγκεκριμένα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή της μπότας Ugg.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, το δέρμα χρησιμοποιείται για την κατασκευή και μιας απομίμησης των Ugg, πάλι στην Αυστραλία: των Mugg.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society International» διενήργησε ελέγχους και αποκαλύπτει πως κατασκευαστές μπότας στην Αυστραλία, προμηθεύονται τη γούνα των «νυκτερευτών» για να τη χρησιμοποιήσουν στις μπότες Ugg, ωστόσο, στους πελάτες τους υποστηρίζουν πως στις μπότες έχει χρησιμοποιηθεί μαλλί προβάτων.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως σε ένα ζευγάρι απομίμησης Ugg που εξετάστηκε από την «Humane Society», στην ετικέτα αναγραφόταν ότι οι μπότες κατασκευάστηκαν από μαλλί προβάτου, ωστόσο οι έλεγχοι που ακολούθησαν έδειξαν ότι oι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς: η γούνα προερχόταν από νυκτερευτή. Στα εκτροφεία της Κίνας, τα ζώα γδέρνονται ακόμα και ζωντανά και εν συνεχεία πετιούνται σε σωρούς.

Το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει, μεταξύ άλλων, ένα ζώο χωρίς δέρμα να προσπαθεί να σηκώσει αδύναμο το κεφάλι του. Σημειώνεται πως αντίθετα με την εισαγωγή γούνας από σκύλους και γάτες, που έχει απαγορευτεί, η εισαγωγή γούνας από νυκτερευτές παραμένει νόμιμη στην Αυστραλία.

Η επικεφαλής της Humane Society τονίζει πως το πρόβλημα με το εμπόριο γούνας από νυκτερευτές στην Αυστραλία είναι γενικότερο και δεν περιορίζεται στις Ugg και τις απομιμήσεις τους, αντίθετα η γούνα τους χρησιμοποιείται σε δεκάδες προϊόντα.

Η απάντηση της UGG

Η UGG® Australia, εταιρεία της Deckers Outdoor Corporation, δεν χρησιμοποιεί γούνα «νυκτερευτή». Η κλασική συλλογή της μπότας UGG® Australia χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικό sheepskin Α' ποιότητας.

Το υπό αμφισβήτηση δείγμα γούνας έχει βρεθεί σε προϊόντα-απομιμήσεις κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησε η οργάνωση "Human Society International". Συμπληρωματικά, έχουν βρεθεί άκρως επικίνδυνα χημικά που υπερβαίνουν τα διεθνή επιτρεπτά όρια και σε άλλα προϊόντα-απομιμήσεις που εξετάστηκαν από την Deckers Outdoor Corporation, όπως για παράδειγμα ο μόλυβδος, το Χρώμιο-6, το φθαλικό και το αζώχρωμα.



Η πρακτική της απομίμησης δεν εξαπατά μόνο τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, αλλά συνιστά μία κοινωνική μάστιγα, η οποία θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την παιδική εργασία, καθώς και θέματα υγείας και ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Deckers Outdoor Corporation και η UGG® Australia έχουν δεσμευθεί για την καταπολέμηση των απομιμήσεων με απώτερο στόχο την προστασία των καταναλωτών τους, καθώς και όποιον άλλο θίγεται μέσα από τέτοιας φύσης παράνομες πρακτικές.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Φήμης της Deckers Outdoor Corporation, Leah Evert-Burks δηλώνει: «Η Deckers καταβάλλει παγκοσμίως μεγάλο αγώνα ενάντια στα προϊόντα-απομιμήσεις, είτε μέσω της κατάσχεσής τους κατόπιν ενδελεχών ερευνών, είτε μέσω της κατάργησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων που τα πωλούν.

Η επιτυχία των brands της εταιρείας είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά και του ευρέος δικτύου των συνεργατών μας.

Γι' αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους δικηγόρους μας, τα τελωνεία και τις Αρχές, αλλά και μέσω και των δικών μας πρωτοβουλιών θα εξασφαλίζουμε τη διαρκή καταπολέμηση των απομιμήσεων και την παραδειγματική τιμωρία όσων εφαρμόζουν ανάλογες πρακτικές».



tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου