ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό είναι το μυστικό στο ψήσιμο για να γίνει το μπιφτέκι πάρα πολύ αφράτο


Δείτε τον απροσδόκητο τρόπο ψησίματος που θα κάνει το μπιφτέκι σας απίστευτα ζουμερό.


Τι σόι άντρας είσαι εσύ ρωτώ, που δεν ξέρεις να ψήνεις σωστά τα μπιφτέκια σου. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο καλύτερος ψήστης και κάνεις εξαιρετική δουλειά με τα μπιφτέκια, αλλά σου έχω νέα. Τα χρόνια περνάνε και όλο και περισσότερες τεχνοτροπίες βγαίνουν στην επιφάνεια για το σωστό ψήσιμο του φαγητού μας.

Πριν μάθεις όμως γιατί ένα παγάκι θα κάνει το μπιφτέκι σου χίλιες φορές καλύτερο, μάθε πως πρέπει να καθαρίζεις τη σχάρα σου. Ο σωστός τρόπος είναι με αλουμινόχαρτο ή με ένα κρεμμύδι. Εκτός αν θέλεις να ψήσεις ψάρι. Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσεις ένα λεμόνι για να μην κολλήσει το ψάρι.

Αφού λοιπόν η σχάρα σου είναι καθαρή και έτοιμη, βάλε πάνω όσα μπιφτέκια θες, κάνε μια μικρή «γούβα» στο κέντρο τους και άφησε εκεί ένα παγάκι την ώρα που ψήνονται. Το παγάκι καθώς λιώνει θα δίνει την απαραίτητη υγρασία στο μπιφτέκι καθώς ψήνεται, ώστε να μη στεγνώσει και να γίνει πολύ αφράτο ζουμερό. Επίσης, θα διατηρήσει το σχήμα του μπιφτεκιού τέλειο.

Δες παρακάτω το κόλπο με το παγάκι, αλλά και κάποια άλλα κόλπα που πρέπει να γνωρίζεις:






pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου