ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ο Σάκης Φωλίνας με τον Υπουργό Γεωργίας Μάκη Βορίδη..

Ο ίδιος γράφει:

Αλλη μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης και Τροφιμών κ. Βορίδη στο οποίο έθεσα επισταμένως το θέμα του αυξημένου πληθυσμού των αγριόχοιρων στην περιοχή μας και την δυνατότητα ένταξης της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών σε ειδικό Πρόγραμμα εξόντωσης αυτών στα πλαίσια υλοποίησης των νέων μέτρων για την αφρικανική πανώλη των χοίρων. Θα πρέπει άμεσα να δοθεί το οικονομικό κίνητρο στις επιλεγμένες κυνηγητικές ομάδες για την μείωση των θηραμάτων και την προστασία των καλλιεργειών του τόπου μας.

Στη συνέχεια στα πλαίσια του νέου προγράμματος του Πρασίνου ταμείου επισκέφθηκα τον πρόεδρο κ.Σταθόπουλο με τον οποίο αναλύσαμε διεξοδικά του άξονες και τα μέτρα αυτού .




Συγκεκριμένα συμφωνήσαμε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες και για τους δύο δήμους της περιφερειακής ενότητας να εντάξουν έργα στους τομείς των αστικών αναπλάσεων, της ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων , της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ, της αποκατάστασης των όψεων δημοσίων κτηρίων, την δημιουργία ποδηλατοδρόμων.... κλπ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου