ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Διέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του..


Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του επειδή τον χώρισε, αναρτούσε τις γυμνές
φωτογραφίες της στο διαδίκτυο ένας νεαρός από τον Βόλο, όπου προηγουμένως είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία της.

Ο Βολιώτης κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση είναι μόλις 22 ετών και η 21χρονη εν διαστάσει σύζυγός του τον κατήγγειλε όταν είδε στο κινητό του το ψεύτικο προφίλ και διαπίστωσε άναυδη τις ενέργειες του ανθρώπου τον οποίο είχε παντρευτεί και ζούσε μαζί του.

Πρόκειται για ακόμα μία υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων που απασχολεί τα δικαστήρια και επρόκειτο να εκδικαστεί προχθές, αλλά αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έκανε προσπάθεια να σώσει τον γάμο του, καθώς τελευταία οι δύο νέοι είχαν πολλές εντάσεις και καβγάδιζαν συχνά! Όμως, ο 22χρονος είχε δημιουργήσει κρυφά από τη γυναίκα του ένα ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία της σε κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών και ανέβαζε φωτογραφίες της τις οποίες είτε είχε αποθηκευμένες από παλιές τους στιγμές είτε είχε τραβήξει εν αγνοία της και αποκάλυπταν γυμνά σημεία του σώματός της. Μέσω αυτού του προφίλ συνομιλούσε με άλλους χρήστες του διαδικτύου και αντάλλασσε μαζί τους μηνύματα ερωτικού περιεχομένου παριστάνοντας την 21χρονη!





Η κοπέλα διαπίστωσε με τρόμο ότι ο άντρας με τον οποίο μοιραζόταν το ίδιο σπίτι την είχε προδώσει με τον χειρότερο τρόπο. Το σοκ διαδέχτηκαν η οργή και η αγανάκτηση και αμέσως έφυγε από το σπίτι για να πάει να μείνει σε συγγενικά της πρόσωπα. Επιπλέον, η 21χρονη υπέβαλε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, οι αστυνομικοί της οποίας την προέτρεψαν να καταθέσει μήνυση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Κινητό με το όνομά του
Έτσι, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και η υπόθεση, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», παραπέμφθηκε στο ακροατήριο, καθώς διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, ότι το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούνταν ως μέσο πρόσβασης στο ίντερνετ ανήκε πράγματι σε λογαριασμό του 22χρονου με τα δικά του στοιχεία.

Όλο και πιο συχνά τους τελευταίους μήνες απασχολούν την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου αδικήματα που διαπράττονται μέσω διαδικτύου, με τα περισσότερα να αφορούν εξυβρίσεις και συκοφαντικές δυσφημήσεις. Το θλιβερό είναι πως σε αρκετές υποθέσεις τα θύματα είναι ανήλικα και τα αδικήματα αφορούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εύα Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου