ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Προσοχή! Οι κίνδυνοι στην υγεία σας από τα δίκτυα Wi-Fi

WI-FI


Από το 1997, όταν και η ασύρματη τεχνολογία δικτύων (Wi-Fi) πέρασε στον τελικό καταναλωτή και
σταδιακά σχεδόν σε κάθε σπίτι που έχει σήμερα σύνδεση στο διαδίκτυο, οι επιστήμονες έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τεχνολογία για τον ανθρώπινο οργανισμό.


Δείτε τις πιο βασικές επιπτώσεις της ασύρματης τεχνολογίας Wi-Fi στον οργανισμό μας:
Προβλήματα αϋπνίας
Έχετε νιώσει ποτέ «πιο ξύπνιοΙ», πιο δραστήριοΙ, μετά τη χρήση Wi-Fi ή μήπως σας έχει τύχει να έχετε δυσκολία να κοιμηθείτε όλη τη νύχτα; Αναφορές τέτοιων περιπτώσεων έχουν γίνει ολοένα και πιο συχνές τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σχετική έρευνα έγινε το 2007 (δημοσιευμένη στην επιθεώρηση Neuroscience Letters), όπου είχε σκοπό να αξιολογήσει την εκπομπή χαμηλών συχνοτήτων από τα κινητά τηλέφωνα και τις επιπτώσεις της στον ύπνο. Οι συμμετέχοντες εκτέθηκαν σε ηλεκτρομαγνητικά σήματα από αληθινά κινητά τηλέφωνα, ή σε καθόλου ακτινοβολία από ψεύτικα κινητά τηλέφωνα. Διαπιστώθηκε ότι όσοι εκτίθενται στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως εκείνης σε κινητά τηλέφωνα και Wi-Fi, έχουν σημαντικά μεγαλύτερες δυσκολίες να κοιμηθούν, ενώ παρατηρήθηκαν και αλλαγές στα εγκεφαλικά τους κύματα.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο ύπνος κοντά σε ένα ενεργό κινητό τηλέφωνο, ή σε σπίτι με ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, ή σε πολυκατοικία με πολλά ενεργά δίκτυα Wi-Fi, μπορεί να προκαλέσει χρόνια προβλήματα στον ύπνο (επιθεώρηση Medical Journal of Australia, Οκτώβριος 2013). Η στέρηση ή η κακή ποιότητα ύπνου με τη σειρά της μπορεί να είναι η αρχή για περισσότερα προβλήματα υγείας, όπως η κατάθλιψη και η υπέρταση.
Αρνητική επίπτωση στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου