ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Το μάρμαρο δεν κάνει μόνο για το πάτωμα -Βάλ'το σπίτι με αυτούς τους 5 τρόπους


Ετυμολογικά, η λέξη μάρμαρο προέρχεται απότην αρχαία λέξη «μάρμαρος», που θα πει «λαμπερός λίθος». Αποπνέει την αίσθηση πολυτέλειας και όχι άδικα μιας και το κόστος του δεν είναι μικρό.


Η εξόρυξη και η επεξεργασία του μαρμάρου έχει δυσκολία και γι’ αυτό θεωρείται πολυτελές υλικό. Το μάρμαρο είναι μια από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού αυτή τη στιγμή. Πριν προλάβεις να πεις ότι η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει να το εντάξεις στη διακόσμηση του σπιτιού (στο πάτωμα, στο μπάνιο, στην κουζίνα σου), δες τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εισβάλλει στο χώρο και να τον αλλάξει. Η στερεοτυπική εικόνα χρόνων αρχίζει να αλλάζει και το μάρμαρο το συναντάμε πια σε όλα τα μέρη του σπιτιού, σε αντικείμενα και έπιπλα χρηστικά. Το μάρμαρο δημιουργεί την αίσθηση χαλαρότητας και αναβαθμίζει τον χώρο. Ένα ρολόι με μάρμαρο μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο του σαλονιού, ένα σουβέρ από μάρμαρο μπορούμε να ακουμπήσουμε στο τραπέζι ή ακόμα και το ίδιο το coffee table μπορεί να έχει επένδυση από μάρμαρο, ένα φωτιστικό μπορεί ως στοιχείο το μάρμαρο ή απλά διακοσμητικά στο σαλόνι μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο.


Για τον καθαρισμό του να θυμάστε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κάποιο υγρό με όξινη βάση (χλωρίνη ή ξύδι) ενώ πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή στους λεκέδες από κρασί ή καφέ γιατί δεν αφαιρούνται εύκολα.
1) Το μάρμαρο ως διακοσμητικό (ως βάζο, ως διακοσμητικό, ως θήκη)










2) Το μάρμαρο στο τραπέζι




3) Το μάρμαρο στο φωτιστικό

4) Το μάρμαρο στο ρολόι


5) Το μάρμαρο στο σουβέρ






bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου