ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

«Πόλεμος» μέσω ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ των «Ράδιο Αρβύλα» και του ΣΚΑΪ..

Η αρχή έγινε, την περασμένη εβδομάδα, όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» γνωστοποίησαν ότι λύθηκε η
συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου. Στην ανακοίνωση άφηναν αιχμές για τον σταθμό, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε επέμβαση στη θεματολογία τους. Μάλιστα, σημείωναν χαρακτηριστικά πως «όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση».

Ο ΣΚΑΪ αντέδρασε έντονα στην ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα». Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr ο σταθμός διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του. Υπογράμμισαν, δε, ότι κατά την περυσινή σεζόν, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν το ελεύθερο και ουδέποτε υπήρξε αντίδραση.

Στη συνέχεια, με δήλωσή της στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», η δικηγόρος των «Ράδιο Αρβύλα», Χριστίνα Παναγουλέα, γνωστοποίησε ότι η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια. «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το παρασκήνιο του διαζυγίου «Ράδιο Αρβύλα»-ΣΚΑΪ

Το παρασκήνιο φαίνεται να είναι πλούσιο, όπως είχαν αποκαλύψει η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day». Η τηλεκριτικός ανέφερε ότι ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασία με τους «Ράδιο Αρβύλα» μέσω της ανακοίνωσής τους. Μάλιστα, όπως ανέφεραν, στη συνεργασία τους υπήρχαν προβλήματα, με πηγές του σταθμού να υποστηρίζουν ότι Αντώνης Κανάκης ήθελε εχέγγυα για το πρόγραμμα που θα προβαλλόταν πριν την εκπομπή, προκειμένου να παίρνει καλό lead in. Παράλληλα, ο κ. Κανάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, διαφωνούσε με την ημέρα και την ώρα, αλλά και για τα σποτάκια που έπαιζαν ενδιάμεσα στην εκπομπή.





Η νέα ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα» και η απάντηση του ΣΚΑΪ
Με νέα ανακοίνωσή της η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» θέλησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί στη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και καταφέρεται εναντίον του σταθμού. Σε μακροσκελή ανακοίνωση ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρχαν απαιτήσεις για το lead in, ενώ τονίζουν πως δεν υπήρχε προγραμματισμός, καθώς ο σταθμός προχωρούσε σε αλλαγές. Στη συνέχεια, διαψεύδουν ότι δεν δέχθηκαν να παίζουν μετά το Big Brother, γνωστοποιώντας ότι παρόλο που είχαν ετοιμάσει εορταστικό πρόγραμμα αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ. «Ο ΣΚΑΪ από αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα αποφάσισε και προκάλεσε αυτήν την καλά σκηνοθετημένη από πλευράς του ρήξη», τονίζουν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΚΑΪ. Σε ανακοίνωσή του χρησιμοποιεί δηλώσεις των «Ράδιο Αρβύλα» και καταλήγει τονίζοντας ότι ο σταθμός «τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις». Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι κατέβαλε το σύνολο της αμοιβής της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα», παρότι η ομάδα αρνούνταν να βγει στον «αέρα». «Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…», σημειώνει ο ΣΚΑΪ.
iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου