ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Τάσος Μπουντούρης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Πώς έγινε το τροχαίο στην παραλιακή


Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται στην εντατική και οι επόμενες ώρες για τον Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Ο θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Δευτέρας στο Καλαμάκι, δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ατύχημα συνέβη όταν ο Τάσος Μπουντούρης προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο και χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψους του συμμαχικού νεκροταφείου.

Στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε ο Ολυμπιονίκης ήταν εκείνο του προπονητή κολύμβησης, Νίκου Γέμελου, ο οποίος περιέγραψε στο μεσημβρινό δελτίο της ΕΡΤ πως συνέβη το τροχαίο.




«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος.

Στη συνέχεια ο γνωστός προπονητής της κολύμβησης πρόσθεσε: «Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος.
Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες


Ο διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan, στο οποίο νοσηλεύεται ο Τάσος Μπουντούρης, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου ιστιοπλόου.
«Έχει κατάγματα του οστικού κρανίου και κυρίως αριστερά, έχει κάταγμα κλείδας, κάταγμα πλευρών, θλάση του πνεύμονα και η κατάσταση είναι σταθερή».
Ο γιατρός τόνισε επίσης πως είναι νωρίς για εκτιμήσεις, ωστόσο «φαίνεται πως η ζωή του κερδίζεται».
Όπως τόνισαν από την ΕΡΤ οι επόμενες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη είναι εξαιρετικά κρίσιμες.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου