ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτες ιστορίες: Σερβιτόροι περιγράφουν τα χειρότερα πρώτα ραντεβού πελατών!



Και σε ποιον δεν έχει συμβεί κάτι περίεργο στο πρώτο του
ραντεβού. Λίγο το άγχος, η αμηχανία. Πάντα όλα είναι ξεχωριστά. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους μάλλον το πρώτο ραντεβού έμεινε αξέχαστο!

Έφαγε ένα τόνο παϊδάκια και της άφησε τον λογαριασμό

Είχε έρθει ένας μεγάλος άνδρας για το πρώτο του ραντεβού με μία νεαρή κοπέλα. Δεν την άφησε να παραγγείλει αυτό που ήθελε κι εκείνος ζήτησε αμέτρητα παϊδάκια.
Τελικά, σηκώθηκε και της είπε: «τα λέμε την Παρασκευή» και μάλιστα της άφησε τον λογαριασμό!


Τελικά δεν ήταν και τόσο άνετη με το γεγονός ότι ήμουν παντρεμένος

Κατάλαβα ότι ήταν το πρώτο ραντεβού τους επειδή ήταν αρκετά νευρικοί! Και με επιβεβαίωσαν, αφού βρήκα την ευκαιρία να πιάσω κουβέντα στον άντρα: «Οδήγησα 30 μίλια για να τη συναντήσω».

Τελικά, 20 λεπτά μετά μου ζήτησε τον λογαριασμό. Δηλαδή ακόμα δεν είχε φτάσει η παραγγελία τους κι έφυγαν! Δεν άντεξα, ρώτησα τον άνδρα τι πήγε στραβά. Η απάντησή του; «Νόμιζα, ότι θα ήταν οκ με το γεγονός ότι ήμουν παντρεμένος».

Που να φανταζόντουσαν ότι θα έπεφταν πάνω στη γυναίκα του

Μόλις είχα σερβίρει τα ποτά τους και ξαφνικά τους βλέπω να κρύβονται πίσω από κάτι φυτά. Τους ρώτησα τι πήγε στραβά και μου απάντησαν: «Υπάρχει άλλος τρόπος να φύγουμε από εδώ; Η γυναίκα μου κάθεται δίπλα από την έξοδο».



Ήρθε με τη μαμά της

Μία κοπέλα μία φορά είχε έρθει στο ραντεβού με τη μητέρα της. Μάλιστα, η μαμά της δεν επέτρεψε στο αγόρι να της μιλήσει στιγμή!

Ο τύπος που μισούσε τα παιδιά

Είχε έρθει ένα ζευγάρι μία φορά για το τυφλό του ραντεβού. Η γυναίκα άφησε τον τύπο να μιλάει για ώρα για το πόσο δεν αντέχει τα παιδιά και πόσο τα μισεί. Τελικά, η τύπισσα τον κοίταξε με φονικό βλέμμα, άρπαξε την τσάντα της και του είπε: «Έχω μία κόρη και τη λατρεύω πάρα πολύ».

Η τρελή
Ήταν μία τύπισσα που δεν σταμάτησε να μου λέει για το πόσο ενθουσιασμένη ήταν για το πρώτο της ραντεβού με αυτόν τον τύπο. Τελικά τι έγινε; Αυτή ήπιε 6 ποτέ και 7 σφηνάκια, εκείνος μόλις 2 μπύρες. Τον έβαλε να πληρώσει για όλα και εκείνη την έκανε από την έξοδο κινδύνου! Πανέξυπνο.

Η αναίσθητη και ο αναίσθητος


Είχε έρθει ένα ζευγάρι στο εστιατόριο για το πρώτο του ραντεβού. Μόλις ήρθε το φαγητό, εκείνη πήγε στην τουαλέτα στον δεύτερο όροφο, αλλά κατέβηκε τις σκάλες κουτρουβαλώντας. Τελικά, η κοπέλα έφυγε με ασθενοφόρο και όταν είπα ραντεβού της τι έγινε, την κοίταξε κι απλά γύρισε στο τραπέζι για να τελειώσει το φαγητό του.




instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου