ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Γρεβενά: Συνάντηση εργασίας για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Γρεβενών (εικόνες)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών
μεταξύ των μελών της ομάδας εργασίας του Δήμου Γρεβενών για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει την υλοποίηση του σημαντικού αυτού στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου.



Στην συνάντηση έγινε παρουσίαση από τα στελέχη της εταιρείας της υφιστάμενης κατάστασης που καταγράφηκε από τα υπάρχοντα δεδομένα , τις μετρήσεις πεδίου και τις απαντήσεις των γραπτών και ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων της πρώτης διαβούλευσης. Επίσης, συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις των υπηρεσιακών μελών της ομάδας εργασίας του Δήμου καθώς και των δημοτικών συμβούλων που παρέστησαν προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η φάση εκπόνησης του Σχεδίου και να προετοιμασθεί η επόμενη που αφορά ευρεία διαβούλευση με φορείς και κατοίκους της πόλης.



Πέραν των υπηρεσιακών στελεχών, στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ισαάκ Ισαακίδης και Αναστάσιος Τσιρίκας και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γρεβενών κ. Ιωάννης Ντόλιας.

Το οριστικό υλικό της παρουσίασης θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην  ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών όπου έχει δημιουργηθεί ήδη σχετική ενότητα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου