ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Δυνητικά πολυεκατομμυριούχοι Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι -«Χρυσό» brand



Μια καλά προμελετημένη κίνηση ήταν η αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από την
θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχαν κατοχυρώσει τον τίτλο Sussex Royal σε περισσότερα από 100 είδη, όπως μολύβια, κάλτσες και σελιδοδείκτες, πριν από 6 μήνες. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ -που μπήκε στα ανάκτορα με μια υπολογίσιμη «προίκα»- έχουν ιδιωτική περιουσία περίπου 34 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσουν την νέα τους ζωή μετά την αποχώρησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά μπορούν να κερδίσουν πολύ περισσότερα με διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως συμφωνίες για βιβλία, τηλεοπτικές συμφωνίες, δημόσιες ομιλίες και συνεργασίες με οίκους μόδας.

Την ίδια ώρα, οι Σάσεξ δημιούργησαν μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται Sussexroyal.com, την οποία και ανέβασαν μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση – βόμβα, δείχνοντας πως κινούνταν προς την κατεύθυνση της οικονομικής ανεξαρτησίας εδώ και αρκετό καιρό.

Η νέα εταιρεία μπορεί να τούς αποφέρει έως 400 εκατ. λίρες
Και φαίνεται ότι προτίθενται να μετατρέψουν το brand τους σε μια παγκόσμια αυτοκρατορία, καθώς κατοχυρώνουν το όνομά τους σε αγαθά και υπηρεσίες, υποβάλλοντας αιτήσεις για εμπορικά σήματα από τον περασμένο Ιούνιο. Συγκεκριμένα, μην ξαφνιαστείτε αν δείτε το όνομά τους σε δεκάδες προϊόντα, όπως μπλουζάκια, καπέλα, κούπες και πολλά άλλα.

Ο εμπειρογνώμονας λιανικών πωλήσεων Άντι Μπαρ πιστεύει πως η νέα αυτοκρατορία προϊόντων των Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι θα μπορούσε να τους αποφέρει μέχρι και 400 εκατομμύρια λίρες. Όπως δήλωσε στην Daily Mail για τις κατοχυρώσεις των εμπορικών σημάτων: «Αυτό είναι απλώς το σκαλοπάτι για προϊόντα μεγαλύτερης αξίας που θα κυκλοφορήσουν αργότερα. Αναμφισβήτητα, θα είναι μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δεδομένου ότι χρησιμοποιούν το βασιλικό όνομα κάτι που την ίδια στιγμή είναι και ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι προσπαθούν να ξεφύγουν από την βασιλική οικογένεια. Θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε, με συντηρητικούς όρους, πως τα έσοδα τους θα είναι κατά πολύ περισσότερα από εκείνα του πρίγκιπα Καρόλου, από τις επιχειρήσεις του στο δουκάτο της Κορνουάλης».

Και πρόσθεσε: «Με το εισόδημά του να εκτιμάται κοντά στα 200 εκατομμύρια λίρες τον περασμένο χρόνο, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να βγάζουν τα διπλάσια σε χρόνο ρεκόρ με την συνδυασμένη παγκόσμια επιχειρηματική τους δράση. Καθώς το εμπορικό σήμα που δημιουργούν θα γίνει παγκόσμιο trend, τα έσοδά τους θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο».

Η «μάχη» των βασιλικών brands

Ο ειδικός σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων Μαρκ Μπορκόφσκι, που συνεργάστηκε με τον Νόελ Έντμοντς και τον Γκράχαμ Νόρτον, πιστεύει πως το brand Σάσεξ, θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ακόμη κι αυτό του Οίκου του Γουίνδσορ. Όπως είπε: «Ο Χάρι λατρεύει την Μέγκαν και μπορεί να δει τι περνά και επηρεασμένος από όσα έχει δει, αυτό που βίωσε η μητέρα του, δεν ήθελε να βλέπει την γυναίκα που αγαπά να περνά τα ίδια. Είχαν τον χρόνο τους να το σκεφτούν και τώρα που παίρνουν διαζύγιο από την βασιλική οικογένεια και που θα δούμε το brand Σάσεξ, ουσιαστικά θα δούμε ένα πολύ ισχυρό ίδρυμα εκτός βασιλικής οικογένειας. Και αυτό είναι ίσως το πιο επικίνδυνο πράγμα για το βασιλικό brand. Θα μπορούσαν να γίνουν πιο ισχυροί; Θα μπορούσαν να έχουν την παγκόσμια προσοχή με έναν τρόπο που δεν μπορεί ο Οίκος του Γουίνδσορ;

Ο Μπορκόφσκι δήλωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, θα κάνουν «μια περιουσία» χάρη στην ζήτηση που έχει το brand τους σε χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία και οι ΗΠΑ. Όπως είπε: «Θα το κάνουν, πρέπει να βγάλουν πολλά λεφτά για να χρηματοδοτήσουν τον τρόπο ζωής και όλα όσα χρειάζονται. Δεν είναι τόσο εύκολο να απομακρυνθείς, και μόνο τα θέματα ασφαλείας είναι τεράστια. Αλλά νομίζω ότι σε όλο τον κόσμο – την Κίνα, την Αμερική, την Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία και μέρη της Ευρώπης- οι άνθρωποι θα σπεύσουν να αγοράσουν προϊόντα που συνδέονται με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.. Θα βγάλουν μία περιουσία.

Προς τα κέρδη με σχέδιο... «Ομπάμα»





Όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπόσχονται να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι» αλλά δεν θα δυσκολευτούν και πολύ να βγάλουν χρήματα. Αν πάρουν το παράδειγμα άλλων πολιτικών ζευγαριών, όπως οι Ομπάμα και οι Κλίντον, το βασιλικό ζευγάρι μπορεί να βγάλει μια περιουσία από συμβόλαια με εκδοτικούς οίκους, τηλεοπτικές συμφωνίες, δημόσιες ομιλίες αλλά και θέματα μόδας.

Οι ειδικοί λένε ότι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δεκάδες εκατομμύρια λίρες ετησίως, ειδικά εάν επιλέξουν να ακολουθήσουν τα προσοδοφόρα βήματα των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Ο Ρον Τορόσιαν, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων 5W Public Relations με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε στην Daily Mail:

«Η δύναμή τους, όσον αφορά τα οικονομικά, τόσο ατομικά όσο και σαν ζευγάρι, είναι απεριόριστη. Είτε πρόκειται για εμφανίσεις, συνεργασίες ή και ακόμη περισσότερα, θα μπορούσαν να βγάζουν 8ψήφια ή 9ψήφια ποσά ετησίως με τις συμφωνίες τους».

Μάλιστα, ο Τορόσιαν προσθέτει πως «δεν θα ήταν έκπληξη» εάν το ζευγάρι αναζητούσε τρόπους να βγάλει λεφτά στην Βόρεια Αμερική όπου και θα διαμένει όταν δεν είναι στην Βρετανία. «Με το επίπεδο αναγνώρισης των ονομάτων τους, οι εταιρείες θα πέσουν επάνω τους για τους προσφέρουν συνεργασίες, συμβόλαια και θέσεις πρεσβευτών» εξηγεί.

Στα έγγραφα που έχουν κυκλοφορήσει από το Intellectual Property Office, αποκαλύπτουν ότι μεταξύ των αντικειμένων που έχουν μέχρι στιγμής κατοχυρώσει τον τίτλο Sussex Royal συμπεριλαμβάνονται: εκπαιδευτικά και διδακτικά υλικά, έντυπα εκπαιδευτικά υλικά, έντυπες δημοσιεύσεις, εκπαιδευτικά βιβλία, εγχειρίδια, περιοδικά και ενημερωτικά δελτία. Επίσης στον κατάλογο περιλαμβάνονται είδη ένδυσης, υποδήματα, μπουφάν, παντελόνια, πουλόβερ, φορέματα, πιτζάμες, κοστούμια, μπλούζες, καπέλα, κάλτσες, γάντια και αθλητικά είδη.

economistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου