ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

My Style Rocks: Αυτές είναι οι δώδεκα παίκτριες του ριάλιτι μόδας! Γνωρίστε τις μία προς μία! (vid)

Μέσα στις επόμενες ημέρες το πολυαναμενόμενο ριάλιτι μόδας ξεκινάει και εμείς
σας παρουσιάζουμε τις 12 κυρίες που θα επιχειρήσουν να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις 12 κοπέλες αφού όλες τους έχουν τον ίδιο στόχο, τη νίκη!
Ποιες είναι όμως οι διαγωνιζόμενες;





Δείτε τις παρακάτω μία προς μία...
Η Κρίστεν Λεωτσάκου είναι 28 ετών, ζει στην Αθήνα και έχει εμμονή με τα μεταχειρισμένα ρούχα ή τα οικολογικά ρούχα. Δεν θέλει να φοράει ρούχα από εταιρίες που όπως λέει χρησιμοποιούν μικρά παιδιά για τη δημιουργία τους. Δείτε το βίντεο...
Η Στέλλα Πάσσαρη είναι 26 χρονών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Η φυσιογνωμία της είναι για τους ανθρώπους της μόδας γνωστή καθώς είναι το έτερον ήμισυ, επιχειρηματικά τουλάχιστο, της Ιωάννας Τούνη, πρώην παίκτριας του ίδιου ριάλιτι, του My Style Rocks.
Η Μαρία Καζαριάν είναι ίσως η πιο "διάσημη" από τις φετινές παίκτριες αφού είναι αδελφή της μεγάλης νικήτριας του περυσινού GNTM Ειρήνης Καζαριάν. Είναι 25 ετών και θεωρεί πως έχει τα... φόντα να είναι εκείνη η νικήτρια του My style Rocks.
Η Τόνια Κούμπα έχει επίσης μία σπουδαία ιστορία να διηγηθεί. Είναι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στην ελληνική τηλεόραση, είναι 32 ετών και πριν από λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν σκύλος τη δάγκωσε στο πρόσωπο. Η ίδια μιλάει γι' αυτό στο παρακάτω video:





Η Κορίνα Αδραμιτίδου είναι 36 χρονών και ζει στον Βόλο όπου και εργάζεται σε κατάστημα με ρούχα. Είναι ανοιχτή στην κριτική για το στυλ της όχι όμως και για τα κιλά της, όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο...
Η 23χρονη Θεσσαλονικιά Έφη Γκούτα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και make up artist και θέλει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας. Θέλει όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο αν είναι πάντα περιποιημένη.
Η Αμίνα Χακίμ είναι η μαμά της παρέας αφού είναι παντρεμένη και ζει στον Βόλο. Η Αμίνα κατάγεται από τη Συρία και λατρεύει τη μόδα...
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 34 χρονών και πέρασε πολλά μέχρι να φτάσει στο κατώφλι του My Style Rocks. Στα 18 συμμετείχε στα καλλιστεία Playmate όμως δέκα χρόνια αργότερα διεγνώσθη με σπάνια μορφή καρκίνου και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της. Δείτε τι αποκαλύπτει...
Η Βσιλική Σουλάνη είναι παιδί των media αφού έχει σπουδάσει το αντικείμενο στο Καπποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και λατρεύει τη μόδα.
Η Κιάρα Μαρκέζη είναι η μικρότερη της παρέας και είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζοπουλου. Είναι μόλις 19 ετών και είναι κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρία Μαρκέζη.
Η Janna Sireak είναι χρόνια στον χώρο της μόδας αφού ως ενδυματολόγος έντυνε παλιότερα γνωστούς καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και τον Σάκη Ρουβά.
Τέλος, η Λένα Χαριζόπουλος είναι 40 ετών και ζει στο Ψυχικό. Όπως λέει, οι σχεδιαστές τής στέλνουν τα ρούχα τους για να τα φοράει όμως αν χρειαστεί να αγοράσει κάτι, τινάζει την μπάνκα στον αέρα.

gossip-tv.gr