ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Κώστας Μάρκου: "Με τις γραπτές εξετάσεις ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της σχολής προπονητών UEFA C, που έγινε στα Γρεβενά"

Το σημαντικό στοιχείο ήταν πως υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και αρκετές συμμετοχές. Παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτές
Άγγελος Κυρανούδης, Γιάννης Χατζηνικολάου, Μιχάλης Ιορδανίδης.

Από πλευράς ΕΠΣ Γρεβενών παραβρέθηκε κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημοσθένη Κουπτσίδη, ενώ έγινε γνωστό πως στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 26 τρέχοντος για ανάδειξη νέας διοίκησης, η παράταξη Κουπτσίδη είναι η μοναδική υποψήφια.

Ο ίδιος ο Κουπτσίδης έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την τόνωση του ποδοσφαίρου στα Γρεβενά, κινούμενος δραστήρια από τότε που ανέλαβε ξανά την προεδρία της ΕΠΣ.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε ότι άρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο, με παρεμβάσεις που λαμβάνουν χώρα μετά από 15 χρόνια και που αναμένεται να του δώσουν τελείως διαφορετική εικόνα.

Όσον αφορά τα ίδια τα πρωταθλήματα, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης ανέφερε πως φέτος υπήρχαν 3 καινούριες ομάδες, εκτίμησε πως αυτές που αποσύρθηκαν από τα πρωταθλήματα θα ξανακατέβουν στη νέα περίοδο, ενώ πρόσθεσε: «Έχουμε ένα σχέδιο ως ΕΠΣ να ξαναφέρουμε τους Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Κοζάνης, και που είναι αρκετοί σε αριθμό.
Θέλουμε να έχουμε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, φέτος κάναμε 2 ομίλους κι οι ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση είναι πολύ αξιόλογες. Από του χρόνου δημιουργούνται ξανά δύο κατηγορίες στην ΕΠΣ κι αυτό θα τονώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε χορηγίες και να βοηθήσουμε τα σωματεία».

«Δεν είναι πια προδιαγεγραμμένο»

Παράλληλα, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απάντησε:
«Σαφώς το ποδόσφαιρό μας έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα. Πρέπει να πάψει η εσωστρέφεια από τα μεγάλα σωματεία. Η ΕΠΟ βρίσκεται ανάμεσα στα «θηρία» των μεγάλων, όμως εγώ βλέπω πως το πρωτάθλημα πλέον δεν είναι προδιαγεγραμμένο και διεξάγεται με ξεκάθαρους όρους, τουλάχιστον από πλευράς ΕΠΟ.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ανθρώπινοι παράγοντες που δεν μπορούν να ελεγχθούν, αλλά και λάθη.
Αν δεχόμαστε συνέχεια να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε στα τυχόν λάθη, δεν πάμε πουθενά και δεν υπάρχει όφελος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοιτάξτε το παράδειγμα της Λίβερπουλ. Έκανε 30 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και δεν είδα ποτέ καμία διαμαρτυρία.
Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα που κυριαρχεί. Γι΄ αυτό είναι μεγάλο σωματείο».

Κώστας Μάρκου

Δείτε και:  Σχολή Προπονητών UEFA C στα Γρεβενά (εικόνες + video)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου