ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το πρώτο καφέ-μπαρ που έγινε «λέσχη» και επιτρέπει το κάπνισμα (video)



Ενας ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στη Θεσσαλονίκη βρήκε τη «λύση» στα
προβλήματα που δημιούργησε ο αντικαπνιστικός νόμος, μετατρέποντας το κατάστημά του σε λέσχη που επιτρέπει στα μέλη της να καπνίζουν «κανονικά και με το νόμο», όπως λέει ο ίδιος, στον εσωτερικό χώρο.

Όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης της λέσχης, Σάββας Μαυροματίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα GR Times, ο χώρος που λειτουργεί εδώ και χρόνια ως καφέ – μπαρ επί της οδού Παπάφη, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, πλέον, κάνοντας όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και ακολουθώντας τις διαδικασίες, μετατράπηκε επίσημα σε «λέσχη ευεξίας» όπου μπορεί κάποιος να καπνίσει ελεύθερα στο εσωτερικό της.

«Ο λόγος που ιδρύθηκε η λέσχη είναι η μεγάλη πτώση του τζίρου τόσο σε εμάς όσο και στα υπόλοιπα καταστήματα εστίασης με τον νέο αντικαπνιστικό νόμο και την ολική απαγόρευση καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Παράλληλα, θέλαμε να καλύψουμε την ανάγκη των πελατών μας, που ήταν να μπορούν να καπνίσουν παρέα με τον αγαπημένο τους καφέ, ποτό ή τσάι», τονίζει.


Η μόνη προϋπόθεση, όπως εξηγεί, για να γίνει κάποιο άτομο μέλος και να του επιτρέπεται η είσοδος είναι να συμπληρώσει μια αίτηση εγγραφής και να την υπογράψει. Στη συνέχεια, του παραχωρείται μία κάρτα μέλους την οποία πρέπει να υποδεικνύει κάθε φορά για να εισέλθει στον χώρο.

«Ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη, αν και ο κόσμος με όλα όσα ακούει είναι επιφυλακτικός. Όμως, είναι πολύ θετικό για εμάς ότι οι καπνιστές, τώρα ειδικά που είναι χειμώνας, βρήκαν τον χώρο τους για να μπορούν να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους» αναφέρει ο κ. Μαυροματίδης.

Διαβάστε και: «Φρένο» στις λέσχες καπνιστών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου