ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Μια φωτογραφία με… 11 λάθη στο photoshop






Πόσα μπορείτε να εντοπίσετε..


Τα «ατυχήματα» του Photoshop είναι πολλές φορές αστεία. Πολλά μοντέλα «πέφτουν» στα χέρια των ειδικών στις φωτογραφήσεις για να γίνουν πιο αδύνατα, με περισσότερες καμπύλες ή και πιο μαυρισμένα…

Ένα πάτημα εδώ, λίγο τράβηγμα εκεί, αδυνάτισμα στον ένα μηρό ή προσθήκη ανύπαρκτων κοιλιακών είναι προφανώς ένα σύνηθες φαινόμενο.

Ωστόσο μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό λόγω των επαναλαμβανόμενων λαθών και «κακοτεχνιών»!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το εν λόγω μοντέλο που εκτός από το χέρι στον ώμο της (!) έχει ακόμα 10 λάθη μετά από το ρετουσάρισμα. Μπορείτε να τα εντοπίσετε; Αυτό βέβαια έγινε εσκεμμένα καθώς η σοκολάτα snickers «κοροϊδεύει» το συγκεκριμένο εργαλείο για το Photoshop δημοσιεύοντας στη διαφήμιση το συγκεκριμένο μοντέλο!

Κάνοντας λογοπαίγνιο με το μότο το οποίο χρησιμοποιεί η εταιρεία: «Δεν είστε εσείς όταν πεινάτε» η φωτογραφία έχει την ατάκα: «Αυτοί που κάνουν… ρετούς στις φωτογραφίες μπερδεύονται όταν πεινάνε». Η διάσημη μάρκα σοκολάτας ζήτησε από το κοινό να εντοπίσει τα λάθη και να στείλει στο προφίλ της στο Twitter. Για παρατηρήστε λοιπόν αν μπορείτε να βρείτε και τα έντεκα…






Η Mirror δημοσιεύει την εικόνα και τα λάθη που εκείνη εντοπίζει και έχουν ως εξής εκτός από το πρόσθετο χέρι στον ώμο: Η τσάντα που λείπει, η εξαφάνιση ενός μεγάλου μέρους του ποδιού της που θα έπρεπε να φαίνεται πίσω, τα προφανώς διαφορετικά επίπεδα της θάλασσας, το κομμένο λουρί από το μπικίνι της, όπως επίσης και ένα μέρος του κολιέ, το αλλοιωμένο δεξί αυτί της, τα μαλλιά της που αιωρούνται, ο αφαλός της που είναι υπερβολικά ψηλά! Επιπλέον η μία πλευρά του βραχιολιού της φαίνεται λίγο περίεργη και η ίριδα του ματιού της μοιάζει σαν να… έχει κολλήσει από πάνω! Η βρετανική εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες αν εντοπίσουν κάποιο άλλο που είναι πιο εμφανές να το αναφέρουν!
padahfdamn2
padahfdamn3newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου