ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ρωσία: Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη χώρα -Πρώην δασκάλα Αγγλικών με 4 παιδιά


Η 44χρονη Τατιάνα Μπακαλτσούκ, η γυναίκα που ίδρυσε το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα

λιανικής στην Ρωσία, το Wildberries, έγινε σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας.

Η Μπακαλτσούκ με την φετινή της επίδοση κατάφερε να εκτοπίσει από την πρώτη θέση την σύζυγό του εκλιπόντος πρώην δημάρχου της Μόσχας Γιούρι Λουζκόφ, την 56χρονη σήμερα Γιελένα Μπατούρινα.

Σύμφωνα με το Forbes, που έχει δημοσιεύσει και την λίστα με τους πλουσιότερους Ρώσους, η περιουσία της πλουσιότερης γυναίκας στη Ρωσία φθάνει το 1,4 δισεκατομμύριο δολάρια, ξεπερνώντας κατά 200 εκατομμύρια δολάρια σε αξία τα περιουσιακά στοιχεία της προέδρου της εταιρείας Inteco Management Γιελένα Μπατούρινα, τα οποία αξιολογούνται σε 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η δασκάλα Αγγλικών από τη Ρωσία με τα τέσσερα παιδιά που έγινε εκατομμυριούχος

Η Τατιάνα Μπακαλτσούκ, κορεάτικης καταγωγής, ξεκίνησε να εργάζεται ως δασκάλα Αγγλικών, ενώ με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Συνέλαβε την ιδέα του online shop το 2004, ενώ βρισκόταν σε άδεια μητρότητας. Η πιο πλούσια γυναίκα στην Ρωσία, ξεκίνησε να δουλεύει στην επιχείρησή της στα 28, από το διαμέρισμά της στη Μόσχα. Σύντομα, ο σύζυγός της, Βλάντισλαβ, τεχνικός υπολογιστών στο επάγγελμα, την ακολούθησε στο φιλόδοξο εγχείρημά της.

Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Wildberries μεταπωλούσε ρούχα της γερμανικής εταιρίας λιανικής Otto. Σήμερα, η πιο πλούσια γυναίκα στη Ρωσία διαθέτει 15.000 brand μέσω της ιστοσελίδα της. Κάπως έτσι, το 2018, το Wildberries κατάφερε να πουλήσει προϊόντα αξίας άνω του 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αύξηση ρεκόρ στον τζίρο για την πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία
Επισημαίνεται ότι η νέα αυτή αξιολόγηση των περιουσιακών στοιχείων της Μπακαλτσούκ έγινε με βάση την αύξηση κατά 88% του τζίρου του Wildberries το 2019 , ο οποίος έφθασε τα 222,5 δισεκατομμύρια ρούβλια. Οι κωδικοί των προϊόντων του καταστήματος Wildberries διπλασιάσθηκαν στο διάστημα αυτό φθάνοντας από το 1,8 εκατομμύριο στα 3,6 εκατομμύρια, ενώ ο αριθμός των εκτελούμενων παραγγελιών προσέγγισε τα 164 εκατομμύρια.

Όπως γράφει το Forbes, η Μπακαλτσούκ συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στον κατάλογο των πλουσιοτέρων ανθρώπων στην Ρωσία το 2018, όταν η περιουσία της έφθανε τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο μέσα σ' ένα χρόνο η περιουσία της διπλασιάσθηκε, με αποτέλεσμα να καταλάβει δικαιωματικά την πρώτη θέση στον κατάλογο του αμερικανικού περιοδικού με τις πλουσιότερες γυναίκες της Ρωσίας

Η κρίση έπληξε την μέχρι πρότινος πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία
Η πρόεδρος της Inteco Management Γιελένα Μπατούρινα συμπεριελήφθη στον κατάλογο του Forbes το 2004 με περιουσιακά στοιχεία τότε που έφθαναν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Ρωσίδα επιχειρηματίας Γιελένα Μπατουρίνα, μέχρι πρότινος η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας
Η Ρωσίδα επιχειρηματίας Γιελένα Μπατουρίνα, μέχρι πρότινος η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας / Φωτογραφία: AP Photos

Το 2010 η περιουσία της έφθασε στο απόγειο της με 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ μετά την οικονομική κρίση του 2008 είχε μειωθεί για πρώτη φορά στα 900 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι φθάνει στο 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου