ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

4 πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ ο διατροφολόγος σου




Ο διατροφολόγος είναι ο άνθρωπος στον οποίο
απευθύνεσαι όταν θέλεις να
λύσεις όλες σου τις απορίες σχετικά με τη δίαιτα, τις θερμίδες που προσλαμβάνεις και φυσικά, τον τρόπο με τον οποίο θα χάσεις τα περιτττά κιλά.

Άλλωστε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την επίδραση που έχουν τρόφιμα και συνήθειες στον οργανισμό σου. Όμως είναι εύκολο να μην παρασυρθεί από πειρασμούς;

Κάναμε την έρευνα και μάθαμε 4 πράγματα τα οποία έχουν απαγορευτικό για τους συμβούλους της διατροφής σου!





Στην πραγματικότητα, δεν θα έκαναν ποτέ μια αυστηρή δίαιτα καθώς αυτή μοιάζει λιγάκι με τιμωρία, ενώ παράλληλα δεν βοηθάει στο αίσθημα του κορεσμού. 

Επειδή λοιπόν η δίαιτα είναι βασανιστική, οι διατροφολόγοι προτιμούν πάντοτε τη διατροφή, δηλαδή τη συνήθεια να καταναλώνεις τρόφιμα που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για εσένα, που δεν σου στερούν καθόλου τη γευσική απόλαυση, ενώ ενεργοποιούν και το μεταβολισμό.

Δεν θα έφταναν ποτέ σε σημείο πείνας και αυτό γιατί η επόμενη κίνηση είναι, να καταναλώσει κανείς οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του, χωρίς να υπολογίσει τις θερμίδες. Για αυτό και συστήνουν μικρά γεύματα κάθε τέσσερις ώρες.

Ένα ακόμα λάθος το οποίο δεν θα έκαναν ποτέ οι διατροφολόγοι είναι να διακόψουν τη σχέση τους με το νερό. Ένας υγιής άνθρωπος που προσέχει το σώμα του, όπως και οι ίδιοι, κυκλοφορεί πάντοτε με ένα μπουκάλι νερό, με ένα πράσινο χυμό ή μια κούπα τσάι βοτάνων.

Τέλος, απαγορευτικό για τους διατροφολόγους έχει και τα αναψυκτικά με ζάχαρη, όχι μόνο λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, αλλά και γιατί δεν προσφέρουν κανένα αίσθημα κορεσμού.

bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου