ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Η Νάνσυ Γράφει Για Τον ΑΕΤΟ: "Και ξαφνικά έρχεται το χαρμόσυνο μήνυμα. ΕΓΚΥΟΣ" !!.

Με " έναν πόνο" ..

Είτε το προσπάθησες πολύ, είτε έτυχε ενώ είχε χαθεί κάθε ελπίδα, είτε ήσουν

απλά από τις τυχερές που το ήθελες και έγινε τσακ μπαμ ( Θα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες) ένα σοκ το παθαινεις. Μπερδεμένα συναισθήματα. Συνήθως επικρατεί η χαρά αλλά σε πολλές περιπτώσεις το άγχος μας κυριεύει. Θα πάνε όλα καλά? Τι πρέπει να κάνω? Τι πρέπει να αλλάξω στην καθημερινότητά μου?


Απόλυτα λογικό μιας και από τη στιγμή που μαθαίνουμε τα νέα ήδη μπαίνουμε σε mood αλλαγής.Η αλήθεια κατά τι γνώμη μου είναι ότι όλες μας κατά ένα περίεργο τρόπο ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θες το αρχέγονο ένστικτο αναπαραγωγής και επιβίωσης,θες η ενημέρωση που πλέον έχουμε πανευκολα μέσω διαδικτύου και γενικής πληροφόρησης, μας έχουν ήδη προετοιμάσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι η μάνα θα είναι Κέρβερος πάνω απ' τα παιδιά της. Αλλά....το άγνωστο είναι πάντα τρομακτικό.
Θα πάει καλά η εγκυμοσύνη μου? Θα είναι καλά το έμβρυο? Είναι πράγματα που δεν μπορώ να έχω υπό έλεγχο. Γι αυτό και σε κάθε υπέρηχο είμαστε φρικαρισμενες. Έκανα ότι έπρεπε. Είναι το μωρό καλά?


Όσο εμείς προσέχουμε, όσο είναι δυνατόν (διατροφή, αλκοόλ, τσιγάρο) και εννοείται χωρίς να αμελούμε τις απαραίτητες εξετάσεις όλα θα πάνε κατ ευχήν. Έχοντας κατά νου όλα αυτά σας εύχομαι όλες με " έναν πόνο" 🥰😘

Νάνσυ για τον ΑΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου